כמה שנים לאחר שהתאלמנתי קיבלתי אומץ לחפש אהב חדשה ולבנות לי זוגיות חדשה ואהבה יפה... אבל לא כל כך הולך לי בשוק הפו"פ למרות שאני די נאה ועשיר ומאוד מאוד מפרגן לנשים וממש לא פרמיטיבי.
אז מה לא בסדר במשוואה הזאת ?
ראשית- סורי על ההתאלמנות ועל מצבך, תנחומיי וברכותיי להתחלה חדשה אופטימית ושתמצא את המיוחלת !!
זה שאתה עשיר ונאה זה יפה ולבריאות, מכאן ועד לזוגיות או אהבה עשה הפרדה, כסף=חומרניות ולא בהכרח יספק לך אהבה או את המיוחלת כפי שביקשת לאהבה יפה ..... הכסף יכול דיי בקלות למשוך את רודפי הבצע או בקטנה :סטוצים ! בשביל אהבה או זוגיות אמיתית וטובה, צריך פרנסה טובה נכון אבל ממש לא להיות עשיר !! נאה זה מאוד נחמד שאתה אבל שוב אל תחשוב שיטחי !
חשוב שתהיה יותר חברותי ותאמין בעצמך יותר, צא החוצה, לכל מקום אפשרי הכולל אנשים ולא כולל אנשים, שם תגלה עולם מלא בייצורים חיים, אם אתה מחפש אהבה רצינית ולא קשר שמבוסס על לא להיות לבד נטו: זה כבר יבוא כשיבוא, תתפלא גם בפרק א' של החיים אנשים פגשו את בת הזוג במקומות הכי לא צפויים והכי לא שגרתיים (ספונטניות) אבל גם להם לקח זמן בלתי מוגבל, יש אחד שמוצא את אהבתו כעבור חודש ויש אחר כעבור שנים ! כך או כך אל תתיאש ותן לספונטניות לעשות את שלה, אתה רק תדאג להיות ערוך לכך, להיות אופטימי ומלא שמחת חיים, להיות חבר טוב ואיש של שיחה נעימה וכ"ו ואל תשכח לצאת להיות בסביבת אנשים ואל תיסתגר בבית חלילה ! מה שצריך לבא כבר יבוא
ואני מאחל לך שייבוא במהרה וייתרה מכך שתבוא המיוחלת לזוגיות טובה ופוריה ולא חלילה רק זוגיות ללא אהבה !האינטרנט והלוחות זו גם אלטרנטיבה אם כי בעיני פחות טובה, אין על ספונטניות , ובכל זאת נכון ששם כללי המשחק שונים:אנונימיות,שפע של היצע חוסר אימון וחשדנות כל אלו רק מוסיפים את ההססנות ומעצימים את הסטנדרטים שתיארת בדיוק כמו בשוק בשר ! אבל לך תדע גם שם יש אנשים ואולי משם "תצא הגאולה", כך או כך אל תאמר נואש ואל תנפנף בכסף !
המון הצלחה- ושתמצא את המיוחלת בקרוב מאוד מאוד לזוגיות פורייה,משגשגת ומלאת אהבה !!!
" אנשים הפסיקו לשחק לא מכיוון שהזדקנו, אלא הזדקנו מכיוון שהפסיקו לשחק "