אהבה אסורה לחלוטין וחד צדדית ??
טוב אז אני בת 22 אחרי שירות צבאי מלא עובדת עבודה טובה
ולעזאזל התאהבתי בבוס שלי שהוא נשוי עם ילדים ...
מה עושים אני רוצה לשכוח אותו
כי זה קשר שבחיים לא יהיה למרות שאני מאוהבת בו לחלוטין ...
אני נמשכת אליו בטירוף ונראה לי שגם הוא נמשך אלי משהו בעיניו אומר לי את זה . יש לנו מערכת יחסים של בוס ועובדת
מה אתם אומרים על הדפיקות שיש בי ?
הייתי שם...מזמן
אורטל יקירתי. ביקשת עיצה וקבלי מבעלי ניסיון - פנטזיה גדולה יותר מהמימוש שלה....
בהיותי בת 23 התאהבתי באדם נשוי, עבדנו יחד והרומן פרח במשך שנתיים. המפגשם היו אך ורק במקומות נסתרים ובחושך, השבתות והחגים הפכו להיות בלתי נסבלים, הסק היה נפלא אבל אחר כך הייתה תחושה ענקית של ריקנות!!! עבר הזמן והבנתי שזה לא יוביל אותי לשום מקום חיובי ןהתנתקתי למרות שהיה קשה. מצאתי מישהו אחר להיות איתו למרות שלא הייתה שם מושלמות אבל הוא סיפק את צרכיי המיניים. את רוב שנותיי למציאת זוגיות פורה ומפרה ביזבזתי עם אדם נשוי. היום אני לבד, בת 39 ללא ילדים. עדיין לא התייאשתי, אבל חוויית הרומן האסור הותירה בי צלקות. אל לך להתקרב לסיטואציה כזו למרות השתוללות ההורמונים. תמצאי מישהו רק לסקס או תסקפי אצמך דרך אחרת (אם אין אני לי מי לי?!) אבל תתרחקי ממנו, את לא חייבת להתפטר, את צריכה לשנות חשיבה. ולעניין שאת חושבת שהוא מרגיש שאת מאוהבת בו זה רק בראש שלך ואסור לך בתכלית האיסור לשדר לו מיניות או סקס. תזכרי שאדם מתאהב במי שהוא חושב שהוא מאוהב בו....
יתכן והכל רק בראש שלך והאיש חי באושר. נשואים לעולם לא עוזבים את נשותייהם עבור המאהבת.זכרי זאת.