סיגלי - למה בלוז?
זה בדיוק עונה על העניין מהשרשור הקודם. כן תרופות ותכשירים או לא. כי יש הרבה, לא רק הרבלייף. סלים פאסט, הטיבטי, וכל מיני טבעיים למיניהם בכמוסות.
הם בדיוק אומרים שם שאין הפנמה לטווח הארוך. ובגלל זה לא יחזיק מעמד מעבר לשנה.
אנשים רוצים פלא. כמה פעמים כבר כתבו כאן כל מיני אנשים שרוצים שנגיד להם מה הקסם. כי לזה מצפים. משהו שייקח מאיתנו את הצורך לבדוק למה הגענו למימדים האלה, למה אנחנו צריכים את השומן בכלל.
זו תעשייה שלמה שנועדה לחפות על ממשלות חסרות עמוד שדרה שאינן מסוגלות לדבר עם תעשיינים בגובה העיניים ולדרוש מוצרים בריאים יותר ופחותים בשומן, קולסטרול ונתרן. ממשלות שלא דואגות לחנך כראוי את הנוער שחשוף לתקשורת הרסנית.
אני בתהליך כבר שנה וחצי. ירדתי כמעט 10 ק"ג. כבר כמה חודשים אני תקועה באיזור 73-74. לפי החשבון שלי - בעיקר בזכות סטודיו סי והאביב והקיץ המתקרבים - בעוד שנה-שנתיים אהיה בתוך הטווח שבריא לי.
אז עבר כבר הזמן שהם מדברים עליו. לא השמנתי חזרה ואני ממשיכה במגמת הירידה נכון לפגישה האחרונה אצל הדיאטנית.
מה חשוב להפנים: שתייה מרובה (2 ליטר ביום של משקאות בלי קפאין), לא לרעוב, אם בא קטע של בולמוס - להקדים ארוחה גדולה ולהתמלא ככל האפשר לא מג'אנק, ולעשות ספורט שכיף לנו איתו.
וכמובן המנטרה לא לסבול.
לא נראה לי שלך יש מה לדאוג. עשית דרך מדהימה ואת גם מדריכה את הבנות בצורה נהדרת.
יהיה בסדר,