בוקר טוב לחברינו המצטרפים

רק הבוקר מצאתי קצת זמן לעבור על הודעות הסופשבוע וראיתי שיש לנו הרבה חברים חדשים. במקום לענות לכל אחד ואחת מכם לחוד, אבקש את רשותכם לכתוב כאן לכולכם. אנא קבלו זאת כתשובה אישית:- לפני שבועיים הגעתי לכאן שבורה ומיואשת. חשבתי שכלום כבר לא יעזור. האמת, שבכלל חיפשתי בוואלה פורום שיוכל לתת לי מתכון טוב לבטטות וממש במקרה "צדה" עיני את המילים: "פורום השמנה והרזיה". נכנסתי... על קצה אצבעות, שלא ירגישו שאני כאן. כשהתקרבתי הרגשתי בחום (ה"מדורה") הנפלא וראיתי שבעצם אני לא לבד. כולם מדברים ממש בשפה שלי ועונים ישר מהלב והבטן.... החלטתי להציג את עצמי, ממש כמו שכל אחד מכם עשה, וכמות ועוצמת התגובות החמות והחכמות....בעצם - הרגשתם בעצמכם, אתם כבר יודעים על מה אני מדברת. האמת שלקח לי עוד שבוע וקצת שבהם המשכתי לקרוא באדיקות כל מה שנאמר כאן. בזמן הזה, עזרו לי כאן הח'ברה לאסוף את כל שבריי ולעזור לי לסדר נכון את הפאזל בראש ובלב. ככה, כשהכל קצת יותר ברור, יצאתי סוף סוף לדרך... ("הדרך ארוכה היא ורבה, רבה..." - כדברי השיר ההוא). אז יקרים שלי, קחו אויר, שבו, תקשיבו, תענו ולאט לאט (אין כאן "זבנג וגמרנו") תסדרו לכם בראש את מה שצריך, כל אחד עם הפאזל שמתאים לו. התחזקתם - צאו למסע אל האני השלם שלכם. אתם יכולים!!! מי כמונו יודעים ! מחבקת כל אחד ואחת מכם ו...בהצלחה !! יעל

יעללל, אמרת אתמול: אני הולכת לקלח את הילדים...וחוזרת אליכם.... וחיכיתי וחיכיתי......אוהבת, דליה

יעל, ממש בירכת הבית. גזרתי ושמרתי

ואם במתכון בטטות עסקינן

הכי אני אוהב זה להכניס בטטות שלמות לתנור, בקליפתן, עד שהן רכות רכות (וטעימות טעימות). זה בלי עבודה. רק רחיצה קלה לפני, וקילוף קל אחרי ואתמול ניסיתי מתכון חדש, בהשראת מיסעדה מופלאה שבה היינו השבוע: פלחים של תפוחי אדמה בקליפתם, פרוסות בטטה בקליפתם, שיני שום בקליפתם, פילחי בצל (מקולפים...) למרוח במעט שמן, לזרות מלח, פלפל גרוס, ועלי רוזמרין מן האדנית, לאפות בחום גבוה (250 מעלות) כ-שלושת רבעי שעה עד שתפוחי האדמה רכים (הבטטות נהיות מוכנות קודם, אז אפשר לחתוך אותן יותר עבה) לערבב כל רבע שעה, כדי שייעשה אחיד יצא מופלא, ורק הצטערתי שלא היו לי יותר מ-10 שיני שום

ואני מכינה את זה עם דלורית...

ככה חוסכים קצת קלוריות וזה עדיין טעים משהו... ( ואישרה לי את זה מישהי שבזמן שהכנתי הצהירה שהיא "ממש לא אוהבת דלורית" )...

ואצלינו עוושים דלורית כך

חוצים דלורית ומנקים קצת. מניחים בתבנית עם ס"מ מים (ה"בשר למעלה") מפזרים אגוז מוסקט וקינמון ומכניסים לתנור.

יעללל, אמרת אתמול: אני הולכת לקלח את הילדים...וחוזרת אליכם.... וחיכיתי וחיכיתי......אוהבת, דליה


מיסטערת...נפלתי שדודה...

ואם במתכון בטטות עסקינן

הכי אני אוהב זה להכניס בטטות שלמות לתנור, בקליפתן, עד שהן רכות רכות (וטעימות טעימות). זה בלי עבודה. רק רחיצה קלה לפני, וקילוף קל אחרי ואתמול ניסיתי מתכון חדש, בהשראת מיסעדה מופלאה שבה היינו השבוע: פלחים של תפוחי אדמה בקליפתם, פרוסות בטטה בקליפתם, שיני שום בקליפתם, פילחי בצל (מקולפים...) למרוח במעט שמן, לזרות מלח, פלפל גרוס, ועלי רוזמרין מן האדנית, לאפות בחום גבוה (250 מעלות) כ-שלושת רבעי שעה עד שתפוחי האדמה רכים (הבטטות נהיות מוכנות קודם, אז אפשר לחתוך אותן יותר עבה) לערבב כל רבע שעה, כדי שייעשה אחיד יצא מופלא, ורק הצטערתי שלא היו לי יותר מ-10 שיני שום

תודה עיוני !!

ואצלינו עוושים דלורית כך

חוצים דלורית ומנקים קצת. מניחים בתבנית עם ס"מ מים (ה"בשר למעלה") מפזרים אגוז מוסקט וקינמון ומכניסים לתנור.

תודה על הרעיון. יש לי דלורית שמחכה לישועה.

אנסה את זה היום ואדווח לך. יום טוף !! יעל

ואם במתכון בטטות עסקינן

הכי אני אוהב זה להכניס בטטות שלמות לתנור, בקליפתן, עד שהן רכות רכות (וטעימות טעימות). זה בלי עבודה. רק רחיצה קלה לפני, וקילוף קל אחרי ואתמול ניסיתי מתכון חדש, בהשראת מיסעדה מופלאה שבה היינו השבוע: פלחים של תפוחי אדמה בקליפתם, פרוסות בטטה בקליפתם, שיני שום בקליפתם, פילחי בצל (מקולפים...) למרוח במעט שמן, לזרות מלח, פלפל גרוס, ועלי רוזמרין מן האדנית, לאפות בחום גבוה (250 מעלות) כ-שלושת רבעי שעה עד שתפוחי האדמה רכים (הבטטות נהיות מוכנות קודם, אז אפשר לחתוך אותן יותר עבה) לערבב כל רבע שעה, כדי שייעשה אחיד יצא מופלא, ורק הצטערתי שלא היו לי יותר מ-10 שיני שום

קובי...הממממממממ. עד לכאן הגיע הריח....משגע,אני אכין להיום

מיסטערת...נפלתי שדודה...


יעל, כשאת מגיעה.....את מביאה איתך המון חיוביות ואופטימיות........

ואצלינו עוושים דלורית כך

חוצים דלורית ומנקים קצת. מניחים בתבנית עם ס"מ מים (ה"בשר למעלה") מפזרים אגוז מוסקט וקינמון ומכניסים לתנור.

היי אלי, היית חסר - כל סוף השבוע...............הרגשתי.

ואם במתכון בטטות עסקינן

הכי אני אוהב זה להכניס בטטות שלמות לתנור, בקליפתן, עד שהן רכות רכות (וטעימות טעימות). זה בלי עבודה. רק רחיצה קלה לפני, וקילוף קל אחרי ואתמול ניסיתי מתכון חדש, בהשראת מיסעדה מופלאה שבה היינו השבוע: פלחים של תפוחי אדמה בקליפתם, פרוסות בטטה בקליפתם, שיני שום בקליפתם, פילחי בצל (מקולפים...) למרוח במעט שמן, לזרות מלח, פלפל גרוס, ועלי רוזמרין מן האדנית, לאפות בחום גבוה (250 מעלות) כ-שלושת רבעי שעה עד שתפוחי האדמה רכים (הבטטות נהיות מוכנות קודם, אז אפשר לחתוך אותן יותר עבה) לערבב כל רבע שעה, כדי שייעשה אחיד יצא מופלא, ורק הצטערתי שלא היו לי יותר מ-10 שיני שום

תפוחי אדמה ובטטות - האם טנצר מאשר זאת???

אני "מכור" לזה, אבל משתדל להתנזר לחלוטין... כי חשבתי שזה הרכב עתיר קלוריות...
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
דיאטה
בחר
בחר