בתגובה להודעתו של הדיקטטור הגדול
"אין פה לאף אחד זכות דיבור בקשר לתחנת הרדיו הקדושה גלגלצ! התחנה הזאתי עושה חיל ומשדרת מוזיקה איכותית לכל אוזן ולעל טעם מסביב לשעון, אני מעריך את זה מאוד, וכך גם כולם צריכים להעריך!"
דיקטטור יקר!
בתור אחד שאין לו זכות דיבור, יש לי די הרבה מה להגיד. ובעיקר לך, דיקטטור יקר!
הלא זאת בדיוק הבעיה! סתימת פיות! גלגל"צ קובעת את הטון וכך זה צריך להיות! (???) אסור שתהיה אלטרנטיבה! (???)
מצטער יקירי, אני את שירותי הצבאי סיימתי. הרס"ר כבר לא יקבע אם מותר לי לדבר או לא!
מאחר והעלית את טחנת (לא, זו לא שגיאת כתיב) הרדיו לרמת קדושה, האם משמעות הדבר היא שמעכשיו עליונו לסגוד לה? להקריב לה קורבנות? להפריש לה מעשר?
לסגוד? - תשכח מזה!
קורבנות? - מדי יום ביומו מוקרבים קורבנות על מזבח הדרכים בארצנו הקטנטונת! אם נושא התנועה והתחבורה בארץ היה באמת מעניין את אנשי היחידה המובחרת הזו, אז היה עדיף אולי, אם הם היו משקיעים את מרצם (בחסות החברות הסלולריות, כמובן) בשיפור תשתיות התחבורה ולנצל את כוחם בקרב העם כדי שיביע דעה וישפיע על נבחרינו השמנמנים, שיזיזו את התחת וימציאו פתרונות פרקטיים לבעיית התחבורה! (אם יזכירו את המלה "רכבת" כמספר הפעמים שהם משמיעים שיר חדש של מדונה, אולי מישהו יבין סוף סוף, איך אפשר לחסוך בחיי אדם, לזרז את התנועה ולצמצם את הפקקים!)
ולהפריש מעשר לתחנה המקודשת? אני חושב שאני משלם מספיק מיסים ואגרות כדי שהתחנה תמשיך לפעול, נותרו רק שתי הפרשות אותן אני מוכן להפריש לתחנה...
הטחנה לא עושה חיל, החיל עושה את הטחנה.
וחוץ מזה, מי אתה, דיקטטור, שתקבע כי המוסיקה שמשודרת בטחנת הרדיו של צבא הכיבוש לישראל היא איכותית לכל אוזן!
קבל מבזק חדשות: האוזן המוסיקלית והדי רגישה שלי ממש לא מסוגלת לשמוע את מה שמשדרים בטחנה! אבל זו רק האוזן שלי!
ודבר אחרון דיקטטור יקר, אם אתה מעריך משהו, מן הסתם הגעת לזה מתוך הבנה נרחבת, מתוך הסתכלות, מחקר ובדיקה, מתוך בחירה מהאלטרנטיבות העומדות בפניך! אבל שלא תעיז אפילו להחליט בשבילי מה אני צריך להעריך ומה לא!
ובערב שמחת תורה זה, נותר רק להזכיר את סיפור עגל הזהב! הלא העדר הולך כעיוור אחרי כל מה שנוצץ!
Free up your spirit
Ras Kulcha