המלצה-עוגיות שקדים

לבצק: 300 גרם קמח תופח (שמתי קמח רגיל+1 כפית א.אפייה) 200 גרם חמאה 200 גרם שקדים טחונים 1 כוס סוכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל איכותית ללוש לבצק וליצור כדורים קטנים (אפשר להטביע שוקולד צ'יפס). להניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה במרווחים. לאפות 30-25 דקות בחום 180 מעלות.
DSCN1648.JPG
DSCN1650.JPG

יפנית , איך זה היה מתאים לי עכשיו , אני שותה תה עם נענע נראים מעדן!!

תודה יקירה

המלצה-עוגיות שקדים

לבצק: 300 גרם קמח תופח (שמתי קמח רגיל+1 כפית א.אפייה) 200 גרם חמאה 200 גרם שקדים טחונים 1 כוס סוכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל איכותית ללוש לבצק וליצור כדורים קטנים (אפשר להטביע שוקולד צ'יפס). להניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה במרווחים. לאפות 30-25 דקות בחום 180 מעלות.

תודה על המתכון, אני הולך לנסות אותו, ומשהו אומר לי שאם אחליף את הסוכר הלבן בסוכר חום זה יהיה אפילו יותר טעים !

נהדר יפנית....

יפה וסטייליסטי! בטח גם טעים!

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר