האם אפשר להחליף שוקולד מריר לשוקולד לבן בעוגת שוקולד או שזה יומרני מדי???

היי גדול לכולם - לא ביקרתי פה מלא זמן ואני מקוה שכולם בסדר. עברתי מלא דירות ולא הייתי מחוברת ועכשיו שוב התמקמתי ולפני בישול הארוחה הראשונה אני צריכה עצות.... יש לי מתכון שאני מאד אוהבת של עוגת שוקולד (עוגת שוקולד של 5 דקות מהספר הנאות פשוטות של חנוך פרבר) והפעם יש לי אורח שרגיש לקקאו ויכול לאכול רק שוקולד לבן. ולא בא לי להכין עוגת ספוג... בקיצור - חשבתי להכין את עוגת השוקולד במקום עם שוקולד מריר - עם שוקולד לבן ולהוריד את כוס הסוכר שבמתכון. אבל אני לא גאון באפיה אז מה אתם אומרים??? ים תודות!

זה נשמע בסדר,אבל למה שלא תבקשי מתכון לעוגה עם שוקולד לבן במקום?

אוקי - אז יש למישהו מתכון קל לעוגת שוקולד לבן??

ואני אוהבת את המתכון ההוא כי הוא קל וניסיתי אותו כבר ויצא אחלה...

תכף פינגי תעלה מתכונים שהיא מצאה.נו יאללה תעלי את המתכון שגם אנחנו נהנה

תסתכלי בהודעה למטה פינגי שרשרה לך מתכונים

האם אפשר להחליף שוקולד מריר לשוקולד לבן בעוגת שוקולד או שזה יומרני מדי???

היי גדול לכולם - לא ביקרתי פה מלא זמן ואני מקוה שכולם בסדר. עברתי מלא דירות ולא הייתי מחוברת ועכשיו שוב התמקמתי ולפני בישול הארוחה הראשונה אני צריכה עצות.... יש לי מתכון שאני מאד אוהבת של עוגת שוקולד (עוגת שוקולד של 5 דקות מהספר הנאות פשוטות של חנוך פרבר) והפעם יש לי אורח שרגיש לקקאו ויכול לאכול רק שוקולד לבן. ולא בא לי להכין עוגת ספוג... בקיצור - חשבתי להכין את עוגת השוקולד במקום עם שוקולד מריר - עם שוקולד לבן ולהוריד את כוס הסוכר שבמתכון. אבל אני לא גאון באפיה אז מה אתם אומרים??? ים תודות!

היי גם לך! נחמד שחזרת. באמת מלא זמן שלא היית

איך הולך?
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר