מתכון קל וטעים עד מאוד שקיבלתי מיונה הקופאית בסופר
לשטוף כשתי כוסות אורז ולבשל אותן כמו פסטה בהרבה מאוד מים עם 2 כפות מלח, כ 10 דקות. לא לבשל עד רך אלא אל דנטה. (אמרתי כמו פסטה). לסנן.
לטגן במעט שמן פרוסות תפ"א עד שמשחימות יפה משני הצדדים.רצוי במחבת גדולה ועמוקה ואפילו טפלונית.
לשפוך מלמעלה את האורז המבושל ולהוסיף כ 4 כפות מים ולבשל על חום נמוך נמוך כ20 דקות.
יוצא טעים להפליא. למתקדמים - אפשר ליצור שכבות של תפ"א, אורז, גזר מגורר, צימוקים שקדים וכל העולה על דעתכם.