תודה, אבל איזה רוטב
אפשר להכין לקישקע בתנור? כי את הבשר אני מבשלת בסיר נפרד (סיר לחץ) מחכה שיתקרר ואז פורסת לפרוסות, מכינה רוטב חום ומבשלת אותו קצת ברוטב.
היה כאן פעם מתכון מנצח של PY לקישקע עם גריסים ומרק בצל בתנור. 
אם איני טועה, היא שמה את הגריסים בפיירקס, שמה את הקישקע בתווך (של טירת צבי הכי טעים), שמה עוד חתיכות עוף או מה שלא יהיה מסביב, הוסיפה מרק בצל ומים ואפתה עד שהקישקע היה זהוב ופריך.
היה טעים.
אבל חוץ מזה, אפשר לאפות את הקישקע עם רוטב של בשר או מעט מרק עוף, או אפילו סתם כך, אפוי כדי שיצא יבש מעט ופריך, ואחר כך לצרפו לסיר של הבשר כדי שיספוג מהרוטב.
ואפשר לאפות את הקישקע סתם ככה עם תפוחי אדמה ללא בשר.
בהצלחה!