למישהו יש מתכון לסלט חצילים בטעם כבד?

חצילים בטעם כבד

חצילים בטעם כבד (להכפיל כמויות לפי הצורך) 1 חציל גדול(להשתדל ללא גרעינים) 2 בצלים בינונים קצוצים 1 ביצה קשה 1/4 כפית מלח או לפי הטעם פלפל לפי הטעם שמן לטיגון פורסים את החצילים לפרוסות או קוביות בעובי 2 ס"מ, מפזרים מעט מלח על כל פרוסה ומניחים במסננת להוצאת הנוזלים. שוטפים את הפרוסות מהמלח ומנגבים היטב, מטגנים את הפרוסות בשמן חם בגובה 1/2 ס"מ במחבת עד להשחמה יפה משני הצדדים, מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת. מטגנים את הבצל הפרוס עד השחמה ומסננים מהשמן. מעבירים את החצילים, הבצל, הביצה הקשה והמלח למטחנת בשר(רצוי) או מעבד מזון וטוחנים לתערובת אחידה, בודקים תיבול ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

ועוד בטעם כבד...ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד

ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד 3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק 1 כוס אגוזי פקאן קלויים פלפל לבן לפי הטעם מלח לפי הטעם שמן לטיגון מטגנים את הבצל במעט שמן עד להשחמה קלה, מוסיפים את הפקאנים וממשיכים לטגן עוד כדקה, מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומעבירים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.

החוזרים מנופש לא עוצמים עין?

זה לא אני, זה המחשב

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר