מכשיר ומתכון ל'גופרה'

היכן ניתן להשיג מכשיר ומתכון לופל בלגי העבה המכונה 'גופרה'? תודה

אההה!!! זו שאלה בשבילי, לא? אוף, איפה היא עכשיו אוהבת הגופרה שלי עם ממרח הערמונים האמיתי? אז ככה. אני בארץ לא מצאתי.

את המכשיר שלי קניתי פשוט בבלגיה. מכשיר של מולינקס שעלה משהו כמו 35 יורו. יש משוכללים שאפשר להחליף את התבנית וכו', אבל זה מספיק בהחלט עבור התדירות של שימוש שלו בארץ. המתכון שהיה במכשיר ומצליח בהחלט, רק הכמות קצת גדולה אלא אם יש לכך צרכנים מספיק: גופרה בלגית חומרים 500 גר' קמח לבן קורט מלח 6 חלבונים 6 חלמונים 150 גר חמאה 3/4 ליטר חלב 50 גר' אבקת סוכר אופן ההכנה מקציפים את החלבונים עד מוצק ויציב. בקערה נוספת מערבבים את הקמח, החמאה , החלמונים, החלב , הסוכר והמלח. לאחר קבלת תערובת אחידה, מוסיפים בעדינות את החלבונים המוקצפים. הערות: הבצק נוח מאוד ולא "זולג" מהמכשיר. נפלא עם ממרח ערמונים. צר לי שאין לי אפשרות לתת לך אותו כי תוכנת מטעמים שלי בנתיים "תקועה".

מתכון וכמעט ממרח...ומה עם המכשיר?...תודה

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר