גפילטע פיש יביא שלום ! 
גפילטע פיש של תלמה ומשה איזנמן .
2 דגי קרפיון פרוסים .
1 קילו קרפיון טחון היטב .
על קילו קרפיון טחון .
חצי כוס קמח מצה , או פרורי לחם , או שלש פרוסות חלה שהושרו במיים נסחטו ונמעכו .
1 בצל בינוני טחון גס .
2 גזרים טחונים גס (אפשר לגרר את הבצל והגזרים על פומפיה דקה ) .
את עיסת הבצל והגזר לסחוט ( הכסף או החיים ... ) ביד ולהוסיף לעיסת הקרפיון והחלה .
להוסיף עד 3 ביצים וכרבע עד חצי כוס מיים .
לטבל במלח סוכר ופלפל שחור כאן טמון הסוד !!!!!!!!!!!! כף מלח כף סוכר וכפית פלפל .
אם העיסה נוזלית מידי אפשר להוסיף עוד מהקמח . העיסה צריכה להיות סמיכה יציבה אך לא קשה .
לתת לעיסה לנוח כחצי שעה .
הכנת הציר !!!
לבשל בסיר גדול ורחב : 3 גזרים, 3 בצלים עם קליפתם בהרבה מים 4 ליטר .
להרתיח ולבשל כמו מרק על אש בינונית עד להתרככות הגזרים ,
לתבל ה" מרק " במלח ,סוכר ופלפל שחור לפי הטעם של אימנו זל'...שתחייה .
בישול !!!
בסיר רחב ושטוח לשפוך ציר בגובה 2 סמ' ואת 3 הגזרים (את הבצל לפח ) .
להכין קציצות מאורכות מעיסת הדג (בידיים רטובות ) להניח את הקציצה בתוך פרוסות הדג ,
להכין הכל על מגש מרוח בשמן בזמן בישול הציר . להעביר הפרוסות הממולאות והקציצות שנותרו .
אל תוך הציר הרותח עם הגזרים .
לכסות את הגפילטע המתבשל, בציר שנותר בסיר הגדול לכסות במכסה .
להביא לרתיחה ולעבור לאש קטנה ולבשל כשעה וחצי .
לאחר הבישול וכיבוי האש .
לחכות מעט שיתקרר להניח בתבנית זכוכית נאה את הגפילטע והקציצות ולשפוך עליהם את הציר שבו התבשלו . לא לשכוח לפרוס את הגזר ולהניח עיגול על כל קציצה ופרוסה .
לניילן הכלים ולהכניס למקרר .
לאחר הקירור והופעת הג'לי אנו נוהגים להקפיא חלק על מנת להאריך הנאתנו .
זהירות !!! אנו לא אחראים לתוצאות , גפילטע פיש ממכר ומביא אריכות ימים ושלום .
נא להתקשר לאיזנמן 053785955 ולהזמין לטעימה .
info@Italy-Vacation.com