מרק קישואים
6 קישואים בינונים
2 בצלים
2 גזרים
3 תפוחי אדמה
2 שורש סלרי
פטרוזיליה
3 כפות אבקת מרק פטריות
2 כפות קמח
מלח
פלפל שחור
פלפל לבן
מטגנים בשמן זית את הבצל,הגזר והסלרי עד הזהבה.
מוסיפים את הקישואים ותפוחי האדמה חתוכים לקוביות.
מוסיפים את אבקת המרק והקמח ומערבבים היטב
מוסיפים כ12 כוסות מים רתוחים ומתבלים לפי הטעם.
מוסיפים פטרויליה קצוצה ,מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה.
לאחר בישול של שעה יש לעבד את המרק במעבד מזון ידני עד קבלת מרקם עדין
מרק קל להכנה שווה ניסיון