האם תוכלו לעזור לי: מה זה מלח לימון?

האם מישהו יודע מה השימושים בו? האם הוא רע לבריאות? האם מומלץ להשתמש בבישול? מדוע לא רשום במתכונים? האם ניתן לקנות מלח לימון בסופר? רק שתדעו את הרקע: סבתי היקרה מאוד מבשלת לעיתים עם מלח לימון וזה מאוד טעים. משום מה אני סקפטית לגבי החומר הזה... ? תודה על עזרתכם!

מלח לימון!!

למען האמת אני משתמשת בו להכנת טחינה. הוא מוסיף טעם לימוני, וגורם לטחינה להיות בהירה יותר. חבר אישי שהוא שף במלון אמר שהיא מזמן יצאה מהשימוש!!

בהמשך לשאלתך

ניתן לקנות בסופר

מלח לימון!!

למען האמת אני משתמשת בו להכנת טחינה. הוא מוסיף טעם לימוני, וגורם לטחינה להיות בהירה יותר. חבר אישי שהוא שף במלון אמר שהיא מזמן יצאה מהשימוש!!

מדוע יצאה משימוש? לא בריאה? דומיננטית מדי?

אולי יש תחליף טוב יותר? בכל מקרה, תודה על תשובתך ואשמח לשמוע עוד!

אברר טלפונית

את יודעת מה, אתקשר עכשיו לחבר ואשאל אותו! - אחזור עם תשובה

את גדולה! תודה!

מדוע יצאה משימוש? לא בריאה? דומיננטית מדי?

אולי יש תחליף טוב יותר? בכל מקרה, תודה על תשובתך ואשמח לשמוע עוד!

קבלי תיקון דחוף!!

כנראה שהטעתי אותך ואיתך הסליחה. בכל דבר שדורש גם מלח וגם לימון ניתן להשתמש במלח לימון רק להזהר בכמויות כיון שהטעם של הלימון הוא חזק יותר. עדיין משתמשים בו ואפילו גם בצבא (כנראה מטעמי חסכון). שימוש נוסף הוא ניקוי אבן (ניתן לנקות קומקומים - אם תמהלי מים ומלח לימון בקומקום יצא כל האבן). בהצלחה!!

האם תוכלו לעזור לי: מה זה מלח לימון?

האם מישהו יודע מה השימושים בו? האם הוא רע לבריאות? האם מומלץ להשתמש בבישול? מדוע לא רשום במתכונים? האם ניתן לקנות מלח לימון בסופר? רק שתדעו את הרקע: סבתי היקרה מאוד מבשלת לעיתים עם מלח לימון וזה מאוד טעים. משום מה אני סקפטית לגבי החומר הזה... ? תודה על עזרתכם!

מלח לימון

מלח לימון או Citric Acid נמצא בשימוש רחב בתעשית המזון וכן בשמוש ביתי כתחליף למיץ לימון, הטעם מעט עוקצני יותר אבל אין פסול משימוש בחומר מסיבות בריאותיות. נמצא בסירופים, במשקות מוגזים, רטבים, חומרי להחמצה, במיץ לימון משומר(זה המרכיב העיקרי בו) וכן לידיעתכם...הערבים מכינים את החומוס והטחינה עם עם מלח לימון ולא מיץ לימון טרי. להשתמש בזהירות כי זה מרוכז ולהמיס במעט מים לפני השימוש. חוצמזה כנרת, תמיד תשמעי מה הסבתא אומרת, הן מבינות באוכל הכי טוב, אם אמרה מלח לימון היא יודעת למה.

את גדולה! תודה!


מלח לימון מתאים לטיולים

בין היתר, כי קל יותר לשאת אותו מאשר לימון אמיתי. אבל בזהירות! - הוא יכול לחולל נזק בלתי הפיך אם מפספסים אפילו קצת בכמויות.

מלח לימון

מלח לימון או Citric Acid נמצא בשימוש רחב בתעשית המזון וכן בשמוש ביתי כתחליף למיץ לימון, הטעם מעט עוקצני יותר אבל אין פסול משימוש בחומר מסיבות בריאותיות. נמצא בסירופים, במשקות מוגזים, רטבים, חומרי להחמצה, במיץ לימון משומר(זה המרכיב העיקרי בו) וכן לידיעתכם...הערבים מכינים את החומוס והטחינה עם עם מלח לימון ולא מיץ לימון טרי. להשתמש בזהירות כי זה מרוכז ולהמיס במעט מים לפני השימוש. חוצמזה כנרת, תמיד תשמעי מה הסבתא אומרת, הן מבינות באוכל הכי טוב, אם אמרה מלח לימון היא יודעת למה.

אילו?

אילו איכויות יש למלח לימון על פני מיץ לימון טרי?

לטווח קצר אין יתרון איכותי, פשוט זמין וזול

לטווח ארוך, הוא אינו מתקלקל מכיוון שמקורו אינו בפרי טרי.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: ,
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר