מולים,סקלופס,צדפות

מה ההבדל בעצם? איך מכינים? רטבים שהולכים עם כל אחד מהם? תודה

יא אוכל שרצים שכמותך !!! :)

במקום להרבות במילים- צירפתי תמונה. המולים נחשבים להכי פושטים, אבל אין כמו סיר מלא מולים ביין לבן !!! באשר לצדפות- כל בישול רק יפגע במרקמן העדין. מומלץ לטפטף מיץ לימון ולהחליק במורד הגרון בליווי שמפניה משובחת. לא מזמן טעמתי ב"אונמי" מנה פשוטה ומדהימה של סקלופ- עטוף בביקון וצלוי על הגריל. משרים את הסקלופס ברוטב טריאקי. מוצאים את הסקלופס, מחממים את הרוטב ומסמיכים אותו עם עמילן תירס מוהל במים. עוטפים כל סקלופ עם רצועת בייקון ומשפדים על שיפודי עץ. מברישים ברוטב טריאקי הסמיך וצולים על הגריל מספר דקות. ניתן גם להבריש את הרוטב על השיפודים במהלך הצליה... בתאבון, capsicum

רוב תודות לך ושתזכה למצוות(שלא קשורות במאכל שרצים)

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר