ארטישוק ירושלמי בעשבי תיבול

800 ג' ארטישוק ירושלמי- קלופים וחתוכים לעיגולים דקיקים 30 ג' חמאה שמן זית טימין מיורן סלוויה רוזמרין מלח, פלפל לחמם החמאה במחבת ולהוסיף 2 כפות שמן זית. לחמם ביחד. להוסיף את עיגולי הארטישוק הירושלמי, להוסיף את כל ארבעת עשבי התיבול קצוצים דק, לערבב ביחד, להוסיף מלח, פלפל, לכסות ולבשל עוד כ- 20 דקות, ולהגיש כתוספת לבשרים בגריל או על האש. בהצלחה!
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל