קניש תפו"א

קניש תפו"א

שלום אני מחפשת מתכון לקניש תפו"א, אבל לא עם בצק עלים למישהו יש מתכון כזה? תודה ali_c

קנישעס תפוחי אדמה של סבתא

*** אדם :מאת 07:12 :שעה 10/02/2002 :תאריך קנישעס תפוחי אדמה בצל קצוץ מטוגן שומן אווז או חמאה מחית תפוחי אדמה מארבעה תפודים חצי כוס עד כוס קמח תפוחי אדמה שלוש ביצים כפית מלח מעט פלפל את מחית תפוחי האדמה לחלק לשתי כמויות בשתיהן לשים מהבצל המטוגן במעט שומן מיתרת החומרים ליצור בצק לקרוץ ממנו מעט חומר לשטח למלא במילוי תפוחי האדמה ששמנו בצד ולסגור סגירה מלאה לסדר על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור חם 170-190 מעלות למשך 25 דקות בתיאבון

קנישעס לא מטגנים?!

אגב.. דומה להפליא להכנת קובה תפוחי אדמה.

קנישעס לא מטגנים! (ובוקר אור לכולם..)

גם כך וגם כך אני מעדיף את האפויים כי זה הרבה פחות שמן

קנישעס לא מטגנים! (ובוקר אור לכולם..)


הלו, הלו..

לפני שאת ממקמת פה סמני קריאה החלטיים במיוחד דעי שאני אכלתי קנישעס מטוגן במסעדה הנחמדת "בבלה" (עוד כששכנה בבן יהודה), היה טעים, לא שמן עם טעם של עוד. עדיין מחזיקה בדעתי שקובה תפוחי אדמה טעים יותר.

סבתא שלי גם טיגנה את הקנישעס שלה והיתה מוסיפה לתוכם כבדי עוף מטוגנים..... טעם של זיכרונות!!

כניראה שאצלך בבית לא טיגנו כרמית.

קנישעס תפוחי אדמה של סבתא

*** אדם :מאת 07:12 :שעה 10/02/2002 :תאריך קנישעס תפוחי אדמה בצל קצוץ מטוגן שומן אווז או חמאה מחית תפוחי אדמה מארבעה תפודים חצי כוס עד כוס קמח תפוחי אדמה שלוש ביצים כפית מלח מעט פלפל את מחית תפוחי האדמה לחלק לשתי כמויות בשתיהן לשים מהבצל המטוגן במעט שומן מיתרת החומרים ליצור בצק לקרוץ ממנו מעט חומר לשטח למלא במילוי תפוחי האדמה ששמנו בצד ולסגור סגירה מלאה לסדר על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור חם 170-190 מעלות למשך 25 דקות בתיאבון

אדם - האם המתכון הוא "רוסי"?

דומני שכן אבל איני יכול לאמר בודאות

סבתי מלודז' אז לא בטוח שזה רק מהמטבח הרוסי....

אבל באמת הרוסים נוטים להכין בצקים ממולאים וכיסונים.

הלו, הלו..

לפני שאת ממקמת פה סמני קריאה החלטיים במיוחד דעי שאני אכלתי קנישעס מטוגן במסעדה הנחמדת "בבלה" (עוד כששכנה בבן יהודה), היה טעים, לא שמן עם טעם של עוד. עדיין מחזיקה בדעתי שקובה תפוחי אדמה טעים יותר.

זה היה סימן קריאה מטעם התפוצה שלי...

ובקשר לקובה תפ"א יש כבר תאריכים לקורס שאת הולכת להעביר בפסח?...

קנישעס תפוחי אדמה של סבתא

*** אדם :מאת 07:12 :שעה 10/02/2002 :תאריך קנישעס תפוחי אדמה בצל קצוץ מטוגן שומן אווז או חמאה מחית תפוחי אדמה מארבעה תפודים חצי כוס עד כוס קמח תפוחי אדמה שלוש ביצים כפית מלח מעט פלפל את מחית תפוחי האדמה לחלק לשתי כמויות בשתיהן לשים מהבצל המטוגן במעט שומן מיתרת החומרים ליצור בצק לקרוץ ממנו מעט חומר לשטח למלא במילוי תפוחי האדמה ששמנו בצד ולסגור סגירה מלאה לסדר על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור חם 170-190 מעלות למשך 25 דקות בתיאבון

תודה רבה

תודה רבה על המתכון וכל הכבוד על האתר היפה. ali_c
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר