*** אדם :מאת
07:12 :שעה 10/02/2002
:תאריך
קנישעס תפוחי אדמה
בצל קצוץ מטוגן
שומן אווז או חמאה
מחית תפוחי אדמה מארבעה תפודים
חצי כוס עד כוס קמח תפוחי אדמה
שלוש ביצים
כפית מלח
מעט פלפל
את מחית תפוחי האדמה לחלק לשתי כמויות
בשתיהן לשים מהבצל המטוגן במעט שומן
מיתרת החומרים ליצור בצק לקרוץ ממנו מעט חומר לשטח למלא במילוי תפוחי האדמה
ששמנו בצד ולסגור סגירה מלאה
לסדר על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור חם 170-190 מעלות למשך 25 דקות
בתיאבון
לפני שאת ממקמת פה סמני קריאה החלטיים במיוחד דעי שאני אכלתי קנישעס מטוגן במסעדה הנחמדת "בבלה" (עוד כששכנה בבן יהודה), היה טעים, לא שמן עם טעם של עוד. עדיין מחזיקה בדעתי שקובה תפוחי אדמה טעים יותר.
*** אדם :מאת
07:12 :שעה 10/02/2002
:תאריך
קנישעס תפוחי אדמה
בצל קצוץ מטוגן
שומן אווז או חמאה
מחית תפוחי אדמה מארבעה תפודים
חצי כוס עד כוס קמח תפוחי אדמה
שלוש ביצים
כפית מלח
מעט פלפל
את מחית תפוחי האדמה לחלק לשתי כמויות
בשתיהן לשים מהבצל המטוגן במעט שומן
מיתרת החומרים ליצור בצק לקרוץ ממנו מעט חומר לשטח למלא במילוי תפוחי האדמה
ששמנו בצד ולסגור סגירה מלאה
לסדר על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור חם 170-190 מעלות למשך 25 דקות
בתיאבון
לפני שאת ממקמת פה סמני קריאה החלטיים במיוחד דעי שאני אכלתי קנישעס מטוגן במסעדה הנחמדת "בבלה" (עוד כששכנה בבן יהודה), היה טעים, לא שמן עם טעם של עוד. עדיין מחזיקה בדעתי שקובה תפוחי אדמה טעים יותר.
זה היה סימן קריאה מטעם התפוצה שלי...
ובקשר לקובה תפ"א יש כבר תאריכים לקורס שאת הולכת להעביר בפסח?...
*** אדם :מאת
07:12 :שעה 10/02/2002
:תאריך
קנישעס תפוחי אדמה
בצל קצוץ מטוגן
שומן אווז או חמאה
מחית תפוחי אדמה מארבעה תפודים
חצי כוס עד כוס קמח תפוחי אדמה
שלוש ביצים
כפית מלח
מעט פלפל
את מחית תפוחי האדמה לחלק לשתי כמויות
בשתיהן לשים מהבצל המטוגן במעט שומן
מיתרת החומרים ליצור בצק לקרוץ ממנו מעט חומר לשטח למלא במילוי תפוחי האדמה
ששמנו בצד ולסגור סגירה מלאה
לסדר על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור חם 170-190 מעלות למשך 25 דקות
בתיאבון