שאלה בנושא גבינה צהובה

ההאם הקפאתה בפריזר רגיל מאפשרת אכילתה חודשים לאחר שפג התאריך האחרון המסומן עליה ?

כן רק וודא שהפריזר יהיה על קירור יבש והגבינה אטומה לחלוטין

מה שקרה שם זה שהשקית של הגבינה התנפחה

זה אמור להיות ככה ? זה עדיין טרי ?

ממש לא השקית התנפחה כלומר הופרשו גזים כתוצאה מתסיסה של הגבינה שכנראה הייתה בסוף תוחלת חייה

רצוי שתמצא דרכה ובזריזות אל האשפה

שאלה בנושא גבינה צהובה

ההאם הקפאתה בפריזר רגיל מאפשרת אכילתה חודשים לאחר שפג התאריך האחרון המסומן עליה ?

הקפאת גבינה צהובה

בעבר נסיתי להקפיא גוש גבינה צהובה (טל העמק) וכשהפשרתי - יצא משהו בטעם של פלסטיק. חריצי גבינות פרמז'ן ופקורינו - אני מקפיאה חופשי, אטוף בניילון נצמד, גם שנה וחצי (עכשיו נותר מששת הקילואים חריץ פרמז'ן אחד, שנכרש בבפרמה והוקפא באוקטובר 2000).

עטוף עטוף... וגם נרכש נרכש... מת העולם, איזה שגיאות!

סרבי, רק תגידי ואני נוסעת להביא לך פרמיג'יאנו, ישר מרגיו' אמיליה

מה שקרה שם זה שהשקית של הגבינה התנפחה

זה אמור להיות ככה ? זה עדיין טרי ?

סכנת נפשות - לא לגעת!

סרבי, רק תגידי ואני נוסעת להביא לך פרמיג'יאנו, ישר מרגיו' אמיליה


תודה תודה...

ראשית - בשבוע הבא מביאים לי 4 משולשים פרמז'ן ואחד פקורינו (אולי תגידי לי איך קוראים לסוג היותר יבש ויותר חריף? כשאני רואה אני מצביעה, אבל את השם אני לא זוכרת...) ושנית, אני מאד מקווה לנסוע בקייץ. אם את נוסעת לפני שאקבל - אני בהחלט אנצל את הצעתך הנדיבה.. מה לא עושים כדי לרצות את בכורי...

סכנת נפשות - לא לגעת!


בחייך,זה לא בוטולינום...

תודה תודה...

ראשית - בשבוע הבא מביאים לי 4 משולשים פרמז'ן ואחד פקורינו (אולי תגידי לי איך קוראים לסוג היותר יבש ויותר חריף? כשאני רואה אני מצביעה, אבל את השם אני לא זוכרת...) ושנית, אני מאד מקווה לנסוע בקייץ. אם את נוסעת לפני שאקבל - אני בהחלט אנצל את הצעתך הנדיבה.. מה לא עושים כדי לרצות את בכורי...

ככה, ומה איתנו? עלינו לא חשבת?

גבינה יבשה יותר נקראת סטֳאג'יונַטו (stagionatto) או פּיקַנטֱה, גבינה במצב בינוני נקראת דולצֱ'ה והטריה נקראת פרֱסקוׁFRESCO.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר