כיצד להשאיר את העוגה טפוחה לאחר אפיה

אנא עזרו לי, כיצד משאירים את העוגה טפוחה לאחר האפייה?

תלוי באיזה סוג עוגה מדובר בעיקרון עוגה בחושה רגילה (טורטים למיניהם) יש ליצור במהלך

הכנת העוגה קציפת חלבונים יציבה ואז לקפלה בעדינות לסירוגין עם קמח לתוך מאסת החלמונים והתוספות. חשוב להכניס את העוגה לתנור בחום מתאים (בד"כ 170 מעלות) כמובן יש להקפיד על שימוש החומרי התפחה מתאימים כגון אבקת אפיה ביחס של שקית אבקת אפיה לחצי קילוגרם קמח,או סודה לשתיה במידה והמתכון דורש זאת. במידה ומדובר בעוגת גבינה יש להשאיר את העוגה לצינון בתוך התנור לאחר האפיה כשעה לאחר תום האפיה כשהתנור כבוי ודלתו פתוחה קמעא.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר