פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי

צר לי שחלפתם על פני ללא התיחחסות כלשהי

לא חולפים פה על אף אחד.....

אולי פשוט לא היתה בידי אף אחד האינפורמציה.... אבל אם זה מגיע כבר לדמעות..... אני אבדוק לך.....

הנה הכרובית....

פשטידת כרובית מתכון של אילנה קורצוויל החומרים: חבילת כרובית קפואה (או כרובית טריה מבושלת קלות) חתוכה לחלקים בגודל בינוני 2-3 כפות מיונז 4 ביצים 3 כפות קמח 2 כפות אבקת מרק מלח פלפל פרורי לחם מרגרינה אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים להוציא פרורי הלחם והמרגרינה. לשמן תבנית, לפזר פרורי לחם ולשפוך את התערובת. לכסות בפרורי לחם ולפזר חתיכות מרגרינה מעל. לאפות בחום בינוני עד השחמה.

פשטידת ברוקולי

צר לי שחלפתם על פני ללא התיחחסות כלשהי

עדנה

לתת מתכונים מספרים/אתרי אינטרנט - כל אחד יכול. יש בשפע, ותוך דקה את ואני יוכולות באמצעות מנוע חיפוש פשוט להוציא כמה וכמה פשטידות ברוקולי. כל ה"חוכמה" במקום הזה היא שאנשים נותנים מתכונים אותם ניסו (!) או טעמו אצל מישהו שניסה, והם שווים. אז אם לא מקבלים תשובה לשאלה - כנראה שאין תשובה העומדת בקריטריונים שפורטו בפיסקה הקודמת. את מוזמנת לתרום משלך... ואם תתעקשי - אעביר לך כתובות של מתכונים שלא ניסיתי מהאינטרנט. רק תשרקי.

לא חולפים פה על אף אחד.....

אולי פשוט לא היתה בידי אף אחד האינפורמציה.... אבל אם זה מגיע כבר לדמעות..... אני אבדוק לך.....

ועוד כרובית.....

הכל נמצא בפורום המתכונים שלנו. תוכלי למצוא שם הרבה דברים מעניינים. כרובית אפויה טעימה ודלת קלוריות (הודעה של גלית פ.) מפרקים כרובית לפרחים, ומכניסים לשקית קוקי. לתוך השקית שופכים במשורה רוטב סויה, מיץ לימון, אורגנו יבש, ומרק עוף -לא הרבה- מאבקת מרק עשר. מנערים היטב את השקית, כדי שכל פרחי הכרובית יצופו ברוטב. את השקית הסגורה מנקבים מעט כדי שלא תתפוצץ, ואופים בתנור בחום בינוני עד שמתרכך. מאוד טעים, ונותן הרגשה של קדוש - לא מעונה. ועוד מתכון של סרבי: כרובית אפויה המצרכים: כרובית שלמה שטופה היטב, אחרי שהסירו ממנה את העלים. 2-3 כפות אבקת מרק בצל. 2 כפות שמן זית. ההכנה: מערבבים בקערית את אבקת מרק הבצל והשמן. מורחים את הכרובית בתערובת. מכניסים את הכרובית לשקית קוקי. סוגרים ומכניסים לתנור חם (200 מעלות) למשך 40 דקות. כלום קלוריות - המון טעם וריח. אוכלים בחדר אטום מתחת לשמיכה - שלא יבואו כולם לטעום. בתיאבון.

ולסיום הברוקולי.....

רק בגלל שבכית. מתכון של אדם, גם הוא מפורום המתכונים.... פשטידת-קיש ברוקולי פשטידת ברוקולי: תבנית 28 עגולה קפיצית-8 מנות ברוקולי קפוא או טרי 1.5 ק"ג 4 ביצים שלימות 200 גרם גבינה צהובה מגוררת אבקת מרק פטריות שום כתוש פלפל לבן 150 גרם גבינה צפתית 250 -350 CC שמנת מתוקה בצק עלים להפשיר ולאדות את הברוקולי עד לרכות מושלמת לשטוף ולסנן היטב,לנער היטב מעודפי מיים. לפורר את הברוקולי ביד פירור גס להוסיף לקערת הברוקולי את הביצים השלמות 100 גרם גבינה צהובה מגוררת שום כתוש פלפל לבן ואבקת מרק פטריות לתיבול לערבב היטב את התכולה תוך כדי הוספת השמנת המתוקה עד להבלעתה בתוך המאסה הכללית. להרטיב את התבנית ולחמם את התנור ל 200 מעלות. לרדד את בצק העלים לפרוש עלה בצק בתחתית התבנית עם שוליים עד לגובה מחצית מדפנות התבנית. לנקב מעט את תחתית הבצק במזלג למרוח עליו את השום הכתוש לפרוס גבינה צפתית לפרוסות בעובי חצי ס"מ ולכסות את פני הבצק. על גבי פרוסות הגבינה הצפתית ,לפזר את יתרת הגבינה הצהובה המגוררת,לצקת עליה את מאסת הפשטידה. להכניס לתנור חם 200 מעלות למשך 10 דקות,לאחר מכן להנמיך את טמפרטורת התנור ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות במשך כמחצית שעה נוספת. לבדוק מוכנות המאפה באמצעות בדיקת קיסם או סכין חד לקרר היטב לפני חיתוך הפשטידה למנות. בתיאבון

עדנה

לתת מתכונים מספרים/אתרי אינטרנט - כל אחד יכול. יש בשפע, ותוך דקה את ואני יוכולות באמצעות מנוע חיפוש פשוט להוציא כמה וכמה פשטידות ברוקולי. כל ה"חוכמה" במקום הזה היא שאנשים נותנים מתכונים אותם ניסו (!) או טעמו אצל מישהו שניסה, והם שווים. אז אם לא מקבלים תשובה לשאלה - כנראה שאין תשובה העומדת בקריטריונים שפורטו בפיסקה הקודמת. את מוזמנת לתרום משלך... ואם תתעקשי - אעביר לך כתובות של מתכונים שלא ניסיתי מהאינטרנט. רק תשרקי.

לא יכולת לבוא קודם??????????

הנה הכרובית....

פשטידת כרובית מתכון של אילנה קורצוויל החומרים: חבילת כרובית קפואה (או כרובית טריה מבושלת קלות) חתוכה לחלקים בגודל בינוני 2-3 כפות מיונז 4 ביצים 3 כפות קמח 2 כפות אבקת מרק מלח פלפל פרורי לחם מרגרינה אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים להוציא פרורי הלחם והמרגרינה. לשמן תבנית, לפזר פרורי לחם ולשפוך את התערובת. לכסות בפרורי לחם ולפזר חתיכות מרגרינה מעל. לאפות בחום בינוני עד השחמה.

עדנה קבלי בבקשה את התנצלותי, ההתעלמות כנראה בשגגה מקורה,אין זה מנוהגינו להתעלם משאלות גולשים

בפורום. מכל מקום תמי כבר מסרה לך לפני את מתכון פשטידת הברוקולי אני מקווה שתהני ממנה הפשטידה מעולה ואנא קבלי את ההתנצלות. אדם

אדם??? התעלמות???

אפילו לא בשגגה. ראיתי את ההודעה, ואני מניחה שגם האחרים. יש הבדל בין התעלמות לבין אי התייחסות. אנחנו אומרים (לפחות אני ושוב - אני מניחה שגם האחרים) דברים כשיש לנו. ראה ההסבר שנתתי קודם בשרשור זה. אני לא חושבת שההתנצלות במקומה. חושבת שיותר נכון להסביר.

קיבלתי ואמרתי שכנראה מקורה בשגגה ושאין בפורומינו תופעה שנקראת התעלמות

עדנה

לתת מתכונים מספרים/אתרי אינטרנט - כל אחד יכול. יש בשפע, ותוך דקה את ואני יוכולות באמצעות מנוע חיפוש פשוט להוציא כמה וכמה פשטידות ברוקולי. כל ה"חוכמה" במקום הזה היא שאנשים נותנים מתכונים אותם ניסו (!) או טעמו אצל מישהו שניסה, והם שווים. אז אם לא מקבלים תשובה לשאלה - כנראה שאין תשובה העומדת בקריטריונים שפורטו בפיסקה הקודמת. את מוזמנת לתרום משלך... ואם תתעקשי - אעביר לך כתובות של מתכונים שלא ניסיתי מהאינטרנט. רק תשרקי.

כל מילה בסלע, לא יכולתי לנסח זאת טוב ממך.

נעימת חיי מלוכסנת האיברים....

איפה את??? נגוזת אל עשן ארובות גורדי השחקים ההונג קונגיים? תביאי אותה באיזה מתכון בלתי מתעלם וחודר קיבות כמו שמזמן לא היה. מה למשל אעשה היום עם דג סול? (ויש לי גם ברוקולי) משהו לא שמן שגם ילדים אוכלים.

LOL

אני כבר מעלה אותך ואת האי סי שלי על ראש שמחתי. איפה אני? מטיילת.. רכשתי היום כל מיני סירים וסכינים וגם סיר מיוחד לדים סאם כבד עם רשת נירוסטה, כעת נותר לי לחפש קורס להכנת דים סאם. העיר הזו יפה לי מיום ליום.. ברוקולי ברוטב צדפות ושום זה נורא בטעימות. לחתוך את הברוקולים לתפרחות קטנות, לחלוט במים רותחים, לטגן בווק עם שום ומעט זנגויל מגורר, להוסיף רוטב צדפות, סויה, שמן סומסום, חצי כוס מים וטיפונת אבקת מרק. נסי וחשבי עליי כל העת.

נראה לך???

ברוקולי ברוטב צדפות? רוצה לראות אותי ברוטב עפר? ומה אני אומר לפרעה, שומר הכשרות? ואיפה משיגים את זה בארץ הקודש (וזה בסודיות, למקרה שיתחשק לי פעם לרמות עליו...).

קיבלתי ואמרתי שכנראה מקורה בשגגה ושאין בפורומינו תופעה שנקראת התעלמות


ולפעמים זה באמת קצת חבל לי שאין פה תופעה כזאת

ששמה התעלמות... ignore, איפה שראוי וכדאי. (לא דווקא כאן, ולא דווקא בהקשר של פשטידת ברוקולי, כמובן) ס.
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר