מחפשת מסעדה מקסיקנית בהרצליה פיתוח- אנא המלצות

לא ממש מקסיקנית ולא ממש בהרצליה (וגם סלסה מנגו)

אבל מסעדה נהדרת!!! קוראים לה צ'ימיצ'נגה והיא נמצאת בתל-אביב ליד הסינרמה. זו מסעדה שמגישה אוכל בסגנון סנטה פה. בסנטה פה יש הרבה מהגרים מדרום אמריקה בכלל ומקסיקו בפרט אבל גם הרבה צרפתים. לכן נוצר שם מטבח שהוא ערוב של המטבח הצרפתי עם המקסיקני והתוצאה נהדרת. הכל מעולה. ולא לוותר על הקרם ברולה סמי פרדו שלהם. והנה מתכון לסלסה מנגו, מצויין בשביל המנגויים של סוף העונה. 2 מנגו בשלים מאוד חתוכים לקוביות בצל סגול חתוך לקוביות קטנות המון כוסברה קצוצה דק 1 פלפל ירוק חריף קצוץ לקוביות גרגרי כוסברה (הידועים גם בשם קוריאנדר) מלח גס חומץ בלסמי הכנה: ===== 1. חותכים את המנגו לקוביות 2. מכינים את כל החומרים כפי שרשום אך משאירים בנפרד. 3. מוסיפים למנגו קצת מכל חומר (להתחיל מ-2 כפות חומץ בלסמי וחצי כפית מלח גס לפחות). מערבבים כך שחלק מהמנגו יימעך קלות. טועמים ומחליטים אם להוסיף עוד או לא. נורא טעים ונהייה עוד יותר טעים אחרי שעתיים. מגישים עם כבד אווז או סטייק טעים או חזה מולארד או עוף או סתם אוכלים עם כף. אילת

למיטב ידיעתי אין מקסיקנית בהרצליה פ.,אבל...

יש בת"א את "קקטוס" רח הירקון 66 במלון ויש את "אמיגוס" בירושלים,מדרחוב נחלת 7,רח סלומון חוץ מזה ישנו מקום משונה ביותר בצמת ירוחם-דימונה,חוות קקטוסים בשם "אורלי" עם מסעדה ותפריט של אוכל מקסיקני,אבל כולם באים לשם בשביל הסברסים,(הם מכינים אוכל מכל חלקי הצמח כולל הקוצים) המקום ביזאר אמיתי,ראו הוזהרתם!

לא ממש מקסיקנית ולא ממש בהרצליה (וגם סלסה מנגו)

אבל מסעדה נהדרת!!! קוראים לה צ'ימיצ'נגה והיא נמצאת בתל-אביב ליד הסינרמה. זו מסעדה שמגישה אוכל בסגנון סנטה פה. בסנטה פה יש הרבה מהגרים מדרום אמריקה בכלל ומקסיקו בפרט אבל גם הרבה צרפתים. לכן נוצר שם מטבח שהוא ערוב של המטבח הצרפתי עם המקסיקני והתוצאה נהדרת. הכל מעולה. ולא לוותר על הקרם ברולה סמי פרדו שלהם. והנה מתכון לסלסה מנגו, מצויין בשביל המנגויים של סוף העונה. 2 מנגו בשלים מאוד חתוכים לקוביות בצל סגול חתוך לקוביות קטנות המון כוסברה קצוצה דק 1 פלפל ירוק חריף קצוץ לקוביות גרגרי כוסברה (הידועים גם בשם קוריאנדר) מלח גס חומץ בלסמי הכנה: ===== 1. חותכים את המנגו לקוביות 2. מכינים את כל החומרים כפי שרשום אך משאירים בנפרד. 3. מוסיפים למנגו קצת מכל חומר (להתחיל מ-2 כפות חומץ בלסמי וחצי כפית מלח גס לפחות). מערבבים כך שחלק מהמנגו יימעך קלות. טועמים ומחליטים אם להוסיף עוד או לא. נורא טעים ונהייה עוד יותר טעים אחרי שעתיים. מגישים עם כבד אווז או סטייק טעים או חזה מולארד או עוף או סתם אוכלים עם כף. אילת

מצטרפת להמלצה. ו...

למיטב ידיעתי המסעדה היחידה שמגישה אוכל מקסיקני (רע!!) בהרצליה היא קולומבוס. לא להתקרב. פעם היתה שם מסעדת "טקס-מקס" מדהימה. אבל היא הלכה לאותו מקום שהלכו כל המקומות הטובים באמת. צ'ימיצ'נגה - בחירה מצויינת!
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר