אני לפני רכישת תנור אפייה אולי אתם תוכלו לעזור לי!!!!!!!!!!!!!!

אני לפני רכישת תנור אפייה והתנור הנ"ל אמור להיות מותקן מתחת לשיש,המגוון בשוק ענק ואני ממש לא יודע מה לבחור,אולי שולטס אולי רוזייר אולי אפילו דלונגי,אודה לכם אם תשאירו כאן רשמים או המלצות לגבי סוג מועדף של מכשיר. תודה מראש.

נושא שנידון בפורום רבות ואף פעם לא ניתנה תשובה מספקת

אני אישית משתמשת בתנור מלפני 30 שנה (אני לא מגזימה) שאופה נהדר. לפני כשנה תיקנתי אותו אחרי שעברתי דירה ומתקן התנורים סיפר לי על לקוחה שיש לה תנור כזה בדיוק ואחרי שהוא התקלקל היא קנתה חדש והחליטה לחזור ולתקן את הישן כי החדש לא אפה טוב כמו הישן. הם כבר לא עושים אותם כמו פעם. בהצלחה בכל מקרה אילת

כן, נושא התנור עוד לא מיצה את עצמו...

בדיון הקודם כשדיברו פה על תנור, נאמר שבתנור אפיה יש כנראה גם איזה ענין מסתורי של כימיה בינו לבין האופה... בכל אופן, מכל שמות שהזכרת של תנורי בילט אין לא נראה לי שיש הרבה הבדל ביניהם. מניסיוני הפרטי, הדלונגי שיש לי עכשיו הוא פחות אמין מאשר המייסטר הפשוט שהיה לי קודם (געגועי למייסטר...). שוב, אולי עניין של כימיה כפי שאמרתי קודם. ואם כבר, מישהו בכל זאת מכיר תנור בילט אין במימדים סטנדרטיים שיש בו פונקציה של אדים? אנא, שם ופרטים. ותודה.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר