שאלות על קמח

שאלות על קמח

יש לי קמח מלא וקמח שיפון, אני מעוניינת להכין לחמניות. מאיזה קמח (מהשניים שהזכרתי) כדאי להכין לחמניות, ומה אני יכולה להכין מקמח שיפון בכלל. תודה ביג מאמא

קמח שיפון

ללחמניות לא הייתי מכניס יותר מ20% יפון, אחרת יצאו כבדות מידי. מה שכן אפשר לעשות מקמח שיפון זהו לחם כפרי נפלא, 40% קמח שיפון, 30% קמח חיטה מלא ו30% קמח לבן.

שיפון הוא קמח חסר גלוטן

ולכן יש לערבב אותו עם קמחים אחרים. שמעתי שיש אנשים שמכינים איתו עוגות... אני לא ניסיתי. אבל נשמע מעניין.

קמח שיפון

ללחמניות לא הייתי מכניס יותר מ20% יפון, אחרת יצאו כבדות מידי. מה שכן אפשר לעשות מקמח שיפון זהו לחם כפרי נפלא, 40% קמח שיפון, 30% קמח חיטה מלא ו30% קמח לבן.

רם והילית תודה על האינפורמציה- יש לכם אולי מרשם בשבילי ?

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר