יש לי קמח מלא וקמח שיפון, אני מעוניינת להכין לחמניות. מאיזה קמח (מהשניים שהזכרתי) כדאי להכין לחמניות, ומה אני יכולה להכין מקמח שיפון בכלל.
תודה
ביג מאמא
ללחמניות לא הייתי מכניס יותר מ20% יפון, אחרת יצאו כבדות מידי. מה שכן אפשר לעשות מקמח שיפון זהו לחם כפרי נפלא, 40% קמח שיפון, 30% קמח חיטה מלא ו30% קמח לבן.
ללחמניות לא הייתי מכניס יותר מ20% יפון, אחרת יצאו כבדות מידי. מה שכן אפשר לעשות מקמח שיפון זהו לחם כפרי נפלא, 40% קמח שיפון, 30% קמח חיטה מלא ו30% קמח לבן.
רם והילית תודה על האינפורמציה- יש לכם אולי מרשם בשבילי ?