מתכון לצורבה?

מתכון לצורבה?

צ'ורבה טרניסקה

חמרים חזה אווז פרוס או בייקון במקור 2 בצלים פרוסים פלפל ירוק קצוץ כרוב לבן פרוס שמיר 2 חלמוני ביצה שמנת מתוקה או חמוצה לפי טעמך לטגן מעט חלק מחזה האווז או הבייקון עד שיפרישו שומן להוסיף את הבצל הפרוס לטגן את הבצל עד קבלת צבע זהוב חיוור להוסיף את הפלפל הירוק הקצוץ ו השמיר להניח בסיר שכבה של הכרוב הפרוס ומעליה את שארית חזה האווז או הבייקון להוסיף מלח ופלפל לכסות במים וכף חומץ לבשל כ50 דקות לאחר מכן להוריד מהאש לטרוף מעט את השמנת עם חלמוני הביצה לתוך התערובת של השמנת להוסיף חצי מצקת או מצקת מהמרק החם כדי להשוות טמפרטורות תוך כדי טריפה מהירה ואז לחבר את תערובת השמנת עם שארית המרק בסיר להחזיר לחימום נמוך ולטרוף על גבי הלהבה כדי להסמיך מעט את המרק להזהר לא להביא לרתיחה להגיש חם

ניתן להעשיר את התבשיל ע"י שימוש בכרוב כבוש במקום כרוב לבן רגיל

אדם - איפה הלאושטיאן????

נשאר בבוקרשט

יש לאושטיאן בארץ! כך סיפרו לי, בסופרים גדולים...

לגבי התפוח הגדול -

הייתי מנסה את היוניון פסיפיק ואת פלדין. וגם את חביב הזאגאט יוניון סקוור קפה. היו גם כמה המלצות מעניינות של אהרוני לאחרונה על ניו יורק (ואם יש תקציב- אז כמובן שאת אלן דוקס...)

צ'ורבה טרניסקה

חמרים חזה אווז פרוס או בייקון במקור 2 בצלים פרוסים פלפל ירוק קצוץ כרוב לבן פרוס שמיר 2 חלמוני ביצה שמנת מתוקה או חמוצה לפי טעמך לטגן מעט חלק מחזה האווז או הבייקון עד שיפרישו שומן להוסיף את הבצל הפרוס לטגן את הבצל עד קבלת צבע זהוב חיוור להוסיף את הפלפל הירוק הקצוץ ו השמיר להניח בסיר שכבה של הכרוב הפרוס ומעליה את שארית חזה האווז או הבייקון להוסיף מלח ופלפל לכסות במים וכף חומץ לבשל כ50 דקות לאחר מכן להוריד מהאש לטרוף מעט את השמנת עם חלמוני הביצה לתוך התערובת של השמנת להוסיף חצי מצקת או מצקת מהמרק החם כדי להשוות טמפרטורות תוך כדי טריפה מהירה ואז לחבר את תערובת השמנת עם שארית המרק בסיר להחזיר לחימום נמוך ולטרוף על גבי הלהבה כדי להסמיך מעט את המרק להזהר לא להביא לרתיחה להגיש חם

ומה נותן לזה את החמצמצות?

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר