גלידה ביתית- המשך הסיפור.

אז ככה, אחרי שתמיר ארצי פירסם בפורום את המתכונים שלו (תודה שוב!), הכנתי את גלידת הקפה. המירקם הפתיע אותי לטובה- פשוט מעולה! למותר לציין שאחרי הביקורות המעורבות שקראתי על המכונה של דלונגי, אני משוכנע שעשיתי את הקנייה הנכונה. הבעיה העיקרית שלי היתה בטעמה של הגלידה- חזק הרבה מעבר לנדרש. במקום 6 כפיות נס-קפה, אפשר היה להסתפק כנראה ב-3~4. אני מתכוון לצאת למקצה שיפורים- הפעם עם קפה אספרסו במקום הנס. ניסיתי גם להכין גלידת ריבת-חלב. התוצאה הייתה מתוקה מדי וכתוצאה מכך התערובת לא הגיעה לקיפאון תוך כדי הערבול, אלא רק בתא ההקפאה. המירקם, כמובן, היה פחות מוצלח מהנסיון הקודם. איילת, הצעת לא מזמן מספר מתכונים להכנת גלידה ביתית. אשמח מאוד אם תפרסמי אותם... תודה, אורן

לאורן - להלן אתרים עם מתכוני גלידה

להלן אתר1 אתר2

אתר שני שנית

תודה על שני הקישורים! מעניין שבשום מקום לא מצאתי מתכון לגלידת ריבת חלב, aka Dulce de leche

אחרי הכשלון החרוץ שלי בהכנת הגלידה הזאת, הייתי שמח אם היה בנמצא מתכון *מוכח* לגלידה הזאת. מישהו מכיר? אורן
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר