ליובל כהן ולשאר הפורום - חיפשתי איזה הודעה ישנה ובמקרה נתקלתי...

בהודעה של יובל כהן (מלאה שגיאות כתיב משעשעות) שמבקש מתכון לקרם ברולה הסמי פרדו (חצי קפוא) של המסעדה הנפלאה צ'ימיצ'נגה. גם אני אכלתי את זה שם והוקסמתי! גם מהטעם וגם מצורת ההגשה (כבר ציינתי שאני אוהבת עיצוב לגובה?). החלטתי להכין גירסה פרטית שלה לארוחה של חברים ויצא נהדר. במקום קרם ברולה השתמשתי בקרם קטלן שזה הגרסה הספרדית למעדן משמנת מתוקה (חברה שלי אמרה "מה זאת אומרת זה קרם ברולה שעושה אולה???"). מכל המנות שעשיתי עד היום האורחים שלי הכי זוכרים את זו יחד עם עוד שתיים. וזה אחרי שאני מכינה להם נפלאות מכבד אווז, פרחי קישוא ועוד. אבל זה ייקח לי הרבה זמן לשכתב מתכון לזה אז מחר או ביום ראשון אפרסם את המתכון המלא. אז אני מקווה שיובל עדיין מסתובב פה ויראה את ההודעה. אילת
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל