ואם כבר אני פה: רוצה מתכון לחצילים ופטריות

גם חצילים וגם פטריות ביחד?

לפטריות יש בדרך כלל טעם מאוד עדין, בעוד שלחצילים יש טעם חזק ומשתלט. לא הייתי ממליצה להכין אותם ביחד. אם את/ה רוצה מתכון לכל אחד בנפרד אז תהיה טיפה יותר ספציפי ואשמח לתת. אילת

o.k- תוכלי לתת לי מתכון שינצל סוגים שונים של פטריות שמהווה ארוחה(לא חטיפים)?

"שניצל" פטריות

מה שהופך את זה לארוחה ולא לחטיף זה שמגישים את זה לשולחן על צלחות עם הרבה סלט ירוק ברוטב ווינגרט. הכי טוב להכין מפטריות ירדן, אפשר לנסות גם מפטריות אחרות אבל לדעתי קצת חבל עליהן. שוטפים את הפטריות ומייבשים היטב. מערבלים בקערה ביצה עם מעט חלב, מלח ופלפל טחון טרי. בצלחת אחרת שמים פירורי לחם (כדי להתאמץ ולהשיג פירורי לחם יפאניים, הם הרבה יותר טעימים, קוראים לזה פנקו ויש את זה במעדניות ובחנויות של המזרח הרחוק). טובלים כל פטריה בביצה ואז בפירורי הלחם. מחממים שכבה נאה של שמן זית במחבת עד שזה ממש חם (יש פסים כאלה על השמן). מטגנים את הפטריות, אבל לא לשים הרבה מדי בבת אחת כי אז המחבת יתקרר והפטריות יספגו את כל השמן. מטגנים את כל הפטריות, סופגים בנייר סופג ומגישים. אם יש צורך במתכון לסלט ירק, אשמח לתת. אילת
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר