פילה ברבוניה

פילה ברבוניה

קניתי פילה ברבוניה...אבל אין לי מושג מה לעשות איתו. למישהו יש רעיון למתכון פשוט שלא מצריך טיגון?

פילה ברבוניות בתנור

הכי פשוט בעולם: מכינים תערובת של שמן זית עם תבלינים (הצעות בהמשך) ומורחים את הפילטים של הברבוניות היטב. משאירים כך חצי שעה. שמים בתבנית מרופדת ומפזרים מלח גס איכותי. מחממים תנור לחום 200 מעלות. ורק כשהתנור חם שמים את הדגים בתנור ל-2-3 דקות (זה תלוי בגודל הדגים ובטעמים האישי). אם הדג שלם ולא בפילטים אז עושים אותו דבר אבל עושים קצת חריצים לפני שמורחים את הדג בתערובת ואופים טיפה יותר. זה אולי טיפה פחות טעים מטיגון, אבל ביקשת בלי טיגון. אין ספק שזה חוסך את ריח טיגון הדגים בבית. תערובת מיוחדת ============= שמן זית אבקת קארי קליפת תפוז מגוררת תערובת "סטנדרטית" ================= 1/2 כוס שמן זית 2 שיני שום כתושות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ביזיליקום, אורגנו, טימין וככל העולה על רוחכם) קליפה מגוררת מלימון 1 אפשר להוסיף גם צלפים במלח, קצוצים בתיאבון
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר