שלום לכולם ממנהלת הפורום החדשה

אני שמחה להיות אתכם. אם יש בעיות או סוגיות כבדות משקל אני אנסה לעזור. אז כדי שתדעו קצת מי אני: כתבתי שני ספרי בישול, אחד טבעוני ואחד של לחם שיצא לאחרונה ונקרא "ספר לחם". מזה אתם יכולים להבין מה המומחיות שלי - לחם וטבעונות. אני אנסה להספיק לענות על שאלות קודמות שהיו בעניין אז שימו לב. הילית

לי זה ממש לא נראה שפטיש נעלם לו ככה בלי להיפרד, ואת פתאום מופיעה בלי להסביר, ויש בכך, חוסר התייחסות אנושית מינימלית לקהל הגולשים.

כשתלמדי להכיר אותי זה לא יהיה כל כך נורא

אני יודעת שזה קשה שאבא נעלם ופתאום יש אמא חדשה אבל הכל יהיה בסדר. אני מבטיחה. את תתגברי על המשבר הזה. הילית

ג'ודי - דוקא מאד מתאים לוואלה. אין מה להתפלא. ולגבי המגמה בפורום הזה - נראה על פניו שהאוכל הטבעוני

יתפוס כאן תאוצה נרחבת, ולמי שזה מתאים - על הכיפאק. להתראות. הלכתי לקנות טופו, שעורה וחיטה.

אסתינק'ה תנגבי את הטוב - לב , שלא יזל לך

כשתלמדי להכיר אותי זה לא יהיה כל כך נורא

אני יודעת שזה קשה שאבא נעלם ופתאום יש אמא חדשה אבל הכל יהיה בסדר. אני מבטיחה. את תתגברי על המשבר הזה. הילית

ה בכלל לא העניין , ואני משוכנעת שבחרו מחליפה ראוייה , אבל יש דרך לעשות זאת, ולהתייחס,ושיהיה לך בהצלחה בכל אופן..

שלום לכולם ממנהלת הפורום החדשה

אני שמחה להיות אתכם. אם יש בעיות או סוגיות כבדות משקל אני אנסה לעזור. אז כדי שתדעו קצת מי אני: כתבתי שני ספרי בישול, אחד טבעוני ואחד של לחם שיצא לאחרונה ונקרא "ספר לחם". מזה אתם יכולים להבין מה המומחיות שלי - לחם וטבעונות. אני אנסה להספיק לענות על שאלות קודמות שהיו בעניין אז שימו לב. הילית

ויש לי עוד שאלה סקרנית ולא בהתגרות.

אם ההתמחות שלך היא טבעונות וזה האני מאמין שלך, איך תרגישי לנהל פורם, שבו רוח הדברים מגוונת יותר וסותרת לעיתים רבות את עקרונות היסוד שלך והאני מאמין האישי?

אסתינק'ה תנגבי את הטוב - לב , שלא יזל לך


אני מנגבת שרי... לא יורד.

כשתלמדי להכיר אותי זה לא יהיה כל כך נורא

אני יודעת שזה קשה שאבא נעלם ופתאום יש אמא חדשה אבל הכל יהיה בסדר. אני מבטיחה. את תתגברי על המשבר הזה. הילית

שאלות למנהלת: מבקש מתכון ללחם שאור וגם מקור לסטרטר ממוצא קליפורני

שלום לכולם ממנהלת הפורום החדשה

אני שמחה להיות אתכם. אם יש בעיות או סוגיות כבדות משקל אני אנסה לעזור. אז כדי שתדעו קצת מי אני: כתבתי שני ספרי בישול, אחד טבעוני ואחד של לחם שיצא לאחרונה ונקרא "ספר לחם". מזה אתם יכולים להבין מה המומחיות שלי - לחם וטבעונות. אני אנסה להספיק לענות על שאלות קודמות שהיו בעניין אז שימו לב. הילית

בהצלחה למנהלת החדשה!

אני מנגבת שרי... לא יורד.


שוב שרי מתחזה כעדנה?

ויש לי עוד שאלה סקרנית ולא בהתגרות.

אם ההתמחות שלך היא טבעונות וזה האני מאמין שלך, איך תרגישי לנהל פורם, שבו רוח הדברים מגוונת יותר וסותרת לעיתים רבות את עקרונות היסוד שלך והאני מאמין האישי?

לא לקחת שום דבר לקיצוניות

אני ממש לא קיצונית. אני אוהבת אוכל ואוהבת לבשל. אם תסתכלי בספר לחם שלי תוכלי להבחין בזה. גם עבדתי (זמן קצר) במסעדת "ארקדיה" בירושלים. נא לא לסווג אותי כאויבת הנהנתנות. בכלל לא. אני טבעונית מכורח הבריאות ולא מאהבת החסה.

ג'ודי - דוקא מאד מתאים לוואלה. אין מה להתפלא. ולגבי המגמה בפורום הזה - נראה על פניו שהאוכל הטבעוני

יתפוס כאן תאוצה נרחבת, ולמי שזה מתאים - על הכיפאק. להתראות. הלכתי לקנות טופו, שעורה וחיטה.

די נו, תנו צ'אנס לבן אדם

אתם שוברים לי את הלב עם הרשעות הזאת אני עוד לא כאן יומיים וכבר עושים לי רצח אופי. חכו כמה ימים, תנו לי להתבטא.

שאלות למנהלת: מבקש מתכון ללחם שאור וגם מקור לסטרטר ממוצא קליפורני


אין לי כרגע לשליפה אבל אני אחזור אליך

לחם שאור זה לחם ארוך תהליך (כפי שאתה ודאי יודע) ולכן קשה לתת מתכון על רגל אחת. הייתי רוצה לפתח איתך שיחה על זה כדי לדעת עד כמה שאור אתה רוצה שזה יהיה? להתחיל מהכנת השאור? כי אם כן אז תפנה לך שבוע לשאור ועוד יומיים שלושה ללחם. אם אתה רוצה רק קצת טעם חמצמץ אז יש אפשרויות קצרות טווח יותר. לגבי שאור ממוצא זה או אחר - לא ידעתי שיש לקנות שאור מוכן. אני תמיד הולכת בדרך הארוכה. נדבר בהמשך. תחזור אלי לגבי באיזה מתכון בדיוק אתה מעונין.

די נו, תנו צ'אנס לבן אדם

אתם שוברים לי את הלב עם הרשעות הזאת אני עוד לא כאן יומיים וכבר עושים לי רצח אופי. חכו כמה ימים, תנו לי להתבטא.

הילית יקרה

קשה לי להאמין ולאמץ את המונח רשעות בו השתמשת ואיני מאמין שמי מחברי בפורום יואל הזכור לטוב מתקיף אותך אישית את רק(למרבה הצער) הפכת לכתובת או לכרית הספיגה יותר נכון לכל המרירות שהצטברה אצלנו על אבדנו של הפורום הנפלא שהיה ואיננו עוד והמרירות על הדרך שבה טיפלה הנהלת וואלה בפורום שלנו בפרט ובכל נושא הפורומים בכלל טיפול שהפגין חוסר התחשבות ולו מזערית בנו ועלינו בעצם אתם עומדים בזכותינו אתם קיימים וכאן חל בעצם בלבול היוצרות היכן הייתה וואלה או יואל ז"ל הלי הגולשים שלה בלי אלה שאכלסו ואהבו את הפורומים ותרמו רבות עם אחד למשניהו ועם לוואלה או יואל בפרט הוסיף לאוירת הנכאים שנוצרה אופן סילוקו של פטיש מניהול הפורום ואישית אני חושב שהוא תרם רבות אני אישית ואני מאמין שגם אחרים מאחלים לך הצלחה ובכאב רב אני רואה רק את אבדנו של פורומינו הקודם ולבסוף נקודה נוספת במידה ולא מחקת את ההודעות שנעלמו ונעלמו לא אחת ולא שתיים הריי כדאי לך לבדוק כיצד הן נעלמו במידה וכן מחקת הרי שזה מעשה שלא יעשה והוא חרפה גם לפורום גם לוואלה וגם לך ובראש ובראשונה לחופש הדיבור שהרי עדיין בדמוקרטיה אנו חיים ושוב אני מאחל לך הצלחה ואולי נתראה בשלב יותר מאוחר
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר