דחוף!!! מי יודע איך מכינים "סלמון סקין"מתכון בעברית בבקשה..

סלמון סקין בעברית

קונים סלמון טרי ומבקשים שיקשקשו את הסלמון היטב. בבית שוטפים היטב מתחת למים ומוודאים שאין קשקשים (להעביר את היד על העור). אם יש עוד קשקשים מקשקשים עוד. על ידי העברת סכין חד על העור. מעזרת סכין המיועדת לפילוט דגים (חלקה וגמישה) וסירים את העור עם שכבה יפה של השומן החום הצמוד לעור. חותכים את העור לרצועות לאורך. הרצועות צריכות להכנס למחבת שלך בלי להתקפל. במחבת/צ'יפסר מחממים שמן נקי(!) ל-180 מעלות. מקמחים את העור משני הצדדים ומנערים. מטגנים עד שזה מזהיב מכל הכיוונים. מוצאים למסננת, מגבים בנייר מגבת וטובלים מיד ברוטב טריאקי. מגלגלים ומגישים. אפשר גם לשמור לאח"כ ואז לטבול שוב בטריאקי ולחמם בתנור או במיקרו. בכל מקרה קר זה ממש מגעעעעיל. בהצלחה. אילת
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר