מתכון לחצילים עם גבינת פטה עיזים ברוטב שמנת פסטו

מצרכיםעבור כ-10-15 גליליות חצילים ממולאים.

  1. שניים או שלושה חצילים, תלוי בכמות שאתם רוצים. מחציל אחד יצאו לכם כ-5 גלילי חציל.
  2. מיכל שמנת מתוקה של 250 או 500 מ"ל. תלוי מאוד בכמות הרוטב הרצויה ובכמות הסועדים.
  3. רוטב פסטו, כ-שתי כפות.
  4. 150 גרם גבינת פטה עיזים.
  5. גבינת פרמזן בכמות רצויה.

אופן הכנה:

  • פורסים כל חציל לאורכו בעובי של כ-חצי ס"מ.
  • מטגנים במחבת או שמים בתנור עד להשחמה קלה ושניתן יהיה לגלגל אותו.
  • לאחר מכן, לוקחים מחבת ושמים בה עם השמנת ושתי כפות פסטו.
  • מערבבים את השמנת והפסטו היטב ומבשלים את הרוטב על אש בינונית במשך 10 דקות.
  • בינתיים, כשהרוטב מתבשל, לוקחים את פרוסות החצילים המטוגנות ושמים בהן חתיכות של גבינת הפטה עיזים.
  • את גלילי החציל המוכנים שמים ברוטב בזהירות, שלא ייפתח למשך חמש עד שבע דקות.
  • שתי דקות לפני סוף הבישול, מפזרים מעל החצילים את גבינת הפרמזן בכמות הרצויה.

 

מתכון קליל, טעים מאוד ועם טעם של עוד.

בתיאבון.

תגובות על המתכון יתקבלו בברכה! 

תודה! יצא מעולה.

עמוד ראשון בכל ספר דיאטה מצוי

נראה טוב, למרות שלא חושבת שמחדש יותר מדי

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר