רביולי מעולה מתחילתו ועד סופו

המתכון הפעם הוא לרביולי שמנת פטריות, והוא יהיה מתחילתו ועד סופו. הכנת הבצק, המילוי והרוטב. זה אולי יראה לכם השקעה רבה מדי, אך היא ממש לא. במיוחד שזה משתלם בטעם, בטריות ובאיכות. בתיאבון. *כמובן שאתם יכולים לקחת רק את סעיף הרוטב ולהבין אותו ואכול רביולי מוכן, אך מי שרוצה להשקיע, ירוויח בגדול. 

מצרכים לבצק:

  1. 200 גרם קמח דורום+100 גרם קמח רגיל. *שטיבל 2 יעשה את העבודה עבור כל הכמות באם אין לכם קמח דורום.
  2. 2 ביצים שלמות +חלמון אחד.
  3. שתי כפות שמן זית.
  4. כפית מלח.
  5. 250 מ"ל מים.

מצרכים למילוי:

  1. שני בטטות.
  2. 20 גרם חמאה.
  3. חצי כפית אגוז מוסקט.
  4. כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס.
  5. כפית שטוחה של מלח.

מצרכים לרוטב:

  1. מיכל של שמנת לבישול 10% או 15%, 250 מ"ל.
  2. 20 גרם חמאה.
  3. חצי כפית אגוז מוסקט.
  4. פטריות מסוגים שונים. פורטבלו, שמפניון או כל סוג אחר.

הכנה מוקדמת:

  • הרתיחו מים ובשלו את הבטטות עד שיהיו רכות לגמרי.
  • קלפו אותם.

אופן הכנת הבצק:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מכניסים את החומרים היבשים.
  2. מוסיפים את הביצים השלמות והחלמון.
  3. מוסיפים מים בהדרגה, עד לקבלת בצק אחד וחלק.
  4. סה"כ זמן במיקסר, 6 דקות על מהירות בינונית.
  5. מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו 2 דקות ביד.
  6. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
  7. לאחר שעה וחצי, לוקחים את הבצק, חותכים אותו לשלוש.
  8. מרדדים את הבצק במכונה להכנת ספגטי עד לרמה הנמוכה ביותר(רמה 2). אם אין לכם את המכונה, רדדו עם מערוך כמה שאפשר, כך שהבצק יהיה דק. כדי להגיע לתוצאה טובה מומלץ להשתמש במערוך דק וארוך, ולא אחד עבה.
  9. לוקחים כוס קטנה, או "עושה עיגולים-רינג" ומתחילים לעשות עיגולים מהבצק שרידדנו. ניתן להשתמש גם כן בכלי מרובע לקבלת צורה ריבועית קלאסית.

אופן הכנת המילוי:

  1. את הבטטות מועכים לגמרי לכדי פירה.
  2. מוסיפים את אגוז המוסקט, המלח והפלפל השחור. מוספים גם כן את החמאה(כשהיא חתוכה לחתיכות) ומערבבים הכל. 
  3. לוקחים כעת שני חתיכות של בצק ושמים במרכז חלק בצק אחד קצת מן המילוי. כעת שמים מעליו חתיכה נוספת של בצק ומהדקים את השוליים שנותרו לנו בעזרת מזלג, כך שתצא תבנית יפה.
  4. חוזרים על סעיף שלוש כמה פעמים שתרצו לקבלת הכמות הרצויה של הרביולי.

בישול הרביולי:

  • מחממים סיר גדול עם מים, מוסיפים שתי כפות מלח למים.
  • מוסיפים את הרביולי למים למשך 2-3 דקות. או עד שהם צפים. זה תלוי  מאוד באיך יצא הבצק, דק או עבה. 

אופן הכנת הרוטב:

  1. בסיר קטן מחממים את מיכל השמנת לבישול.
  2. כאשר השמנת חמה במעט, מוסיפים את החמאה. מערבבים קצת עד שהחמאה נמסה לגמרי.
  3. מוסיפים את אגוז המוסקט.
  4. מוסיפים כעת את הפטריות ומערבבים הכל. 
  5. מבשלים במשך 3-4 דקות.
  6. את כל תהליך הרוטב עושים על אש נמוכה.
כעת לוקחים את הרביולי המוכנים לתוך צלחת, שופכים מעל כמות רוטב רצויה ומעל הכל גבינת פרמזן. בתיאבון.

תודה! מתכון מדויק, יצא נפלא.

ערב טוב ! משהו יודע איך מדפיסים - אין כאן את הרובליקה להתפסה. תודה

ערב טוב ! משהו יודע איך מדפיסים - אין כאן את הרובליקה להתפסה. תודה

אהלן.

פשוט סמן את המתכון עם העכבר ותלחץ ctrl+p.

שמח שאתה מתעניין במתכון שלי. :) 

תרשום כאן איך יצא.

את הרביולי עשיתי לפי המתכון שלך ביום שישי, יצא טעים מאוד. תודה.

טיפ קטן ממני לאחר ההכנה:

לא לבשל יותר מידי את הבטטות, גם כך שמועכים המילוי יוצא טעים ביותר.

את הרביולי עשיתי לפי המתכון שלך ביום שישי, יצא טעים מאוד. תודה.

טיפ קטן ממני לאחר ההכנה:

לא לבשל יותר מידי את הבטטות, גם כך שמועכים המילוי יוצא טעים ביותר.

שמח שאהבת את המתכון שלי. כיך לשמוע.

וגם על הטיפ, יפה מאוד.emo_01.png

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר