קרפ צרפתי עם כל התוספות

הקרפ המושלם עם התוספות הכי טעימות שיש,קל ופשוט להכנה

מתכון שעושה שמח בלב ובנפש.

 

מוגש באהבה.

 

מצרכים: 

ל 16-18 קרפים

 

לקרפ:

2 ביצים 

25 גר' מרגרינה (לשימון המחבת)

400 מ"ל חלב (שתי כוסות)

1 כוס קמח

2 כפות סוכר 

חצי כפית תמצית וניל

 

למילוי:

שוקולד נוטלה/ריבת חלב

2-3 חטיפי מקופלת מפוררים

אגוזי מלך טחונים גס

סירופ שוקולד

 

אופן ההכנה:

 

בקערה עמוקה מערבבים את כל המצרכים היטב עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים.

משמנים מחבת רחבה היטב ובמצקת יוצקים את הבלילה למחבת,

לאחר מכן מפזרים את הבלילה במחבת באמצעות המצקת(החלק התחתון) בתנועות סיבוביות,

עד קבלת שכבה דקה של הבלילה.

לאחר כ2-3 דק' כאשר יש בועות בבלילה הופכים את הקרפ ומטגנים כ2 דק' נוספות

מניחים בצלחת שטוחה ומורחים כחצי מהקרפ בנוטלה או ריבת חלב(מה שאוהבים)

מפזרים מעט מקופלת ומעט אגוזי מלך,סוגרים בצורת משולש,ומפזרים סירופ שוקולד.

תהנו.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

זה מתכון של בלינציס

לא משנה בעצם זה מאוד טעים 

בן,  להכנות זהות פחות או יותר קיימים שמות שמות שונים שמקורם בארצות מוצאם. כך למשל בהולנד ובבלגיה הפלמית קוראים לזה פנהקוק, ועוד היד נטויה.

נראה אחלה מתכון- אנסה בהזדמנות הראשונה :)

כהונגרייה טובה אני יודעת שבכדי להכין בלינצ'עסים טובים צריכים להכניס אל הבלילה מעט שמן, ככה הבלילה לא תשרף ולא נצטרך כל הזמן לשמן מעט את המחבת.

האם המחבת, במתכון שלך, זקוקה לשימון תמידי?

תודה מראש,

שלכם, עדי קאופמן,


לעוד מתכונים ותמונות (ובעיקר הסיפור המלא שמאחוריהם) אתם מוזמנים לבלוגים שלי ולדף הפייסבוק שלי -  


www.kaufman-cooking.blogspot.co.il 


http://saloona.co.il/kaufman-cooking/ 


https://www.facebook.com/kauffmancooking?ref=hl

הכנתי ויצא מעולה מממממ

עומדים לשירותכם בעלי המקצוע הטובים ביותר בשיפוץ הבית . קבלני ריצוף , קבלני טייח , קבלני צבע , קבלני גבס , קבלני חיפוי קירות אבן פנים וחוץ , קבלני איטום גגות, גגות רעפים, פרגולות הצללה, פירוק ופינוי אסבסט, ועוד .

נחמד ביותר וואלאה אנסה..

אתמול זללנו בערב כל החבר'ה את הבלינצ'יעסים שלך (או הקרפים) כהונגריה גאה אני מודיעה לך - קניתי את המתכון!

תודה על השיתוף!

שלכם, עדי קאופמן,


לעוד מתכונים ותמונות (ובעיקר הסיפור המלא שמאחוריהם) אתם מוזמנים לבלוגים שלי ולדף הפייסבוק שלי -  


www.kaufman-cooking.blogspot.co.il 


http://saloona.co.il/kaufman-cooking/ 


https://www.facebook.com/kauffmancooking?ref=hl

תודה רבה על המחמאות, מבטיח לשתף מתכונים נוספים בהמשך.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר