פרגיות ברוטב חרדל ודבש.

פרגיות ברוטב חרדל ודבש.

תענוג בכל ביס,קל ופשוט להכנה והתגובות מחממות את הלב.

 

מצרכים:

 

1 ק”ג פרגיות חתוכות נקיות משומן

2 כפות שמן זית

 

למרינדה:

כפית וחצי חרדל דיז’ון

2 כפות דבש

2 שיני שום כתושות

1 פלפל צ'ילי חתוך דק

מלח

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מצרכי המרינדה בקערה עמוקה

מניחים את הפרגיות במרינדה לשעה לפחות

לאחר מכן מחממים שמן זית במחבת רחבה

כאשר השמן חם מניחים את הפרגיות כ 3 דק' מכל כיוון

מוציאים ומוזגים את הרוטב באוםן אחיד, מגישים חם

בתאבון 

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

נראה פשוט ומקסים - אני אוהבת את שילוב הטעמים 

אנסה בהקדם ואשתף

תודה :)

שלכם, עדי קאופמן,


לעוד מתכונים ותמונות (ובעיקר הסיפור המלא שמאחוריהם) אתם מוזמנים לבלוגים שלי ולדף הפייסבוק שלי -  


www.kaufman-cooking.blogspot.co.il 


http://saloona.co.il/kaufman-cooking/ 


https://www.facebook.com/kauffmancooking?ref=hl

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר