לימון כבוש ביתי!!

לימון כבוש ביתי!!

אין דרך אחרת לנקות את הצנצנת? חיבים להכניס לתנור היא לא תתפוצץ

השיטה   שלך   לא  טובה  ביי

השיטה   שלך   לא  טובה  ביי

ניראה מוגזם 180 מעלות  חצי שעעעעעעעעעעעעעעעעעה

אם רוצים שיהיה סטרילי - להכניס את הצנצנת לתנור קר. לחמם את התנור ל 100 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות (מהרגע שהתנור חם). מכניסים לתנור קר על מנת שהצנצנת לא תתפוצץ, גם את המכסה מחממים ביחד עם הצנצנת. לא רצוי לעבור את ה - 120 מעלות כדי לא לשרוף א ת המכסה שמכיל טבעת גומי בתוכו לאטימה של הצנצנת.

נראה טוב אני מבשלת עים לימון כבוש

היא  אפשר להכניס למדיח וזהו ?

במקום להכניס את הצנצנת לתור תקחו ברנר ותשרפו את פנים הצנצנת עקב החום הגבוה הכל ימות שמה , ברנר כמו שמשתמשים במסעדות לשריפת קרם ברולה-אני באופן אישי משתמש בו להדליק את המנגל

הכי פשוט זה לטבול את הצנצנת בתוך סיר עם מים רותחים ולהפוך ליבוש.

 

מרגלית בן צבי

מרוקאית אסלית שנים אני עושה לימון כבוש את הצינצנות אני מוציאה מהמדיח

וזה מחזיק מעמד מעל חצי שנה עד שהלימונים נגמרים כך שלא צריך תנור ולא

כל השטויות רק לדאוג שמוציאים לימון מהצנצנת שהמזלג יהיה נקי שעדיין לא השתמשו בו.

ושיהיה לכם בתאבון

אפשר להכניס למיקרו ל2,3 דקות כך אני עושה

לא הבנתי מה הבעיה נתנו לכם מתכון של לימון כבוש ואתם מתעסקים בצנצנת?

תחליף ללימון כבוש לסובלים מלחץ דם גבוה-

לימונים קופים במקלף ידני,גמבה פרוסה דק לרצועות,מעט מלח-כרבע כפית,מעט פלפל שחור:

לפרוס את הלימונים לפרוסות עבות להניח בסיר קטן-שכבה לימונים,שכבה גמבה .

לפזר מעט מלח ופלפל,להוסיף כוס מים.להביא לרתיחה,להנמיך ולבשל-כ-30 דקות.לקרר ולהגיש כסלט.

תחליף ללימון כבוש לסובלים מלחץ דם גבוה-

לימונים קופים במקלף ידני,גמבה פרוסה דק לרצועות,מעט מלח-כרבע כפית,מעט פלפל שחור:

לפרוס את הלימונים לפרוסות עבות להניח בסיר קטן-שכבה לימונים,שכבה גמבה .

לפזר מעט מלח ופלפל,להוסיף כוס מים.להביא לרתיחה,להנמיך ולבשל-כ-30 דקות.לקרר ולהגיש כסלט.

טוב להכניס 2 כפות לימון לפשטידות גבינה עם פסטה...מוסיף המון!

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר