מתכון מעולה של סינטה לשבת
סינטה בשמן אבוקדו
מרכיבים:
6 נתחי סינטה מיושן - 150 גרם
1 כף שמן אבוקדו ™Avocadoil
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
המתכון מתאים ל-6 מנות
מחממים את התנור ל -180 מעלות ומחממים מחבת על אש גבוהה.
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
מושחים את הסטייקים משני הצדדים בשמן אבוקדו Avocadoil.
מניחים על המחבת וצולים 2 דקות מכל צד.
מעבירים לתבנית ומכניסים לצלייה בתנור לעוד כ-12 דקות.
לפני הגשה לרמת צלייה מדיום.
מניחים לבשר לנוח כמה דקות לפני הגשה מכוסה בנייר כסף.
למתכונים נוספים: http://bit.ly/RGURcT