שלושה מתכונים לרטבים לצד הסטייק

נראה טוב!!!!

emo_45.png

לעוד הורדות ומדריכים לפוטושופ כנסו:
אתר: pohotoshop 4U

YouTube

פייסבוק

אם בסטייקטים עסקינן אז חובה גם רוטב צ'ימיצ'ורי...

רוטב צ'ימיצ'ורי

מרכיבים:

• 1-1.5 ראשי שום
• צרור גדול של פטרוזיליה
• 2 כפיות מלח- פלפל לפני טעם
• 3 גרעיני פלפל אנגלי
• 2 עלי דפנה
• 1 כפית סוכר
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 2/3 כוס מים
• 1.5 כוס חומץ משובח
• קורט שבבי צ'ילי
 
 
 

אופן ההכנה:

• קוצצים את הפטרוזליה גס, כותשים את השום ושמים יחד בקערה.
• מניחים סיר על האש ומחממים בחום בינוני את החומץ עם המים, סוכר, מלח, פפריקה, פלפל אנגלי, עלי דפנה, צ'ילי ופלפל שחור.
• מביאים לרתיחה ומכבים.
• ממתינים 5 דקות ואז שופכים את התערובת החמה על השום והפטרוזליה, עד שכל התערובת מכוסה לגמרי בנוזל.
• ממתינים שעה ואז מכניסים את הרוטב לכלי אטום.
• הרוטב נשמר כמה חודשים במקרר ומשביח עם הזמן.
• בתאבון.

לצפייה במתכון המלא לרוטב צ'ימיצ'ורי עם וידאו

 

 

תודה רבה נשמע מצויין !

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

אם בסטייקטים עסקינן אז חובה גם רוטב צ'ימיצ'ורי...

רוטב צ'ימיצ'ורי

מרכיבים:

• 1-1.5 ראשי שום
• צרור גדול של פטרוזיליה
• 2 כפיות מלח- פלפל לפני טעם
• 3 גרעיני פלפל אנגלי
• 2 עלי דפנה
• 1 כפית סוכר
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 2/3 כוס מים
• 1.5 כוס חומץ משובח
• קורט שבבי צ'ילי
 
 
 

אופן ההכנה:

• קוצצים את הפטרוזליה גס, כותשים את השום ושמים יחד בקערה.
• מניחים סיר על האש ומחממים בחום בינוני את החומץ עם המים, סוכר, מלח, פפריקה, פלפל אנגלי, עלי דפנה, צ'ילי ופלפל שחור.
• מביאים לרתיחה ומכבים.
• ממתינים 5 דקות ואז שופכים את התערובת החמה על השום והפטרוזליה, עד שכל התערובת מכוסה לגמרי בנוזל.
• ממתינים שעה ואז מכניסים את הרוטב לכלי אטום.
• הרוטב נשמר כמה חודשים במקרר ומשביח עם הזמן.
• בתאבון.

לצפייה במתכון המלא לרוטב צ'ימיצ'ורי עם וידאו

 

 

 

 

נראה טוב!!!!

emo_45.png

לעוד הורדות ומדריכים לפוטושופ כנסו:
אתר: pohotoshop 4U

YouTube

פייסבוק

וואווווו נראה טוב מאוד!!!! החג לפנינו אין ספק שננסה את הרטבים המדהימים האלה על משפחתי היקרה;-)

בחיים לא......זה אולי רוטב 

אבל לא צימיצורי

בחיים לא......זה אולי רוטב 

אבל לא צימיצורי

ממליץ לך ללמוד איך מכינים צ'ימצ'ורי (ארגנטינאי) אמיתי. לא את הצ'ימצ'ורי שהמציאו עבור הטעם הישראלי (סמיך ועשיר בשום עם תוספת פלפלים אדומים.... )

 

בתיאבון

כל הכבד אבל בלתי אפשרי להדפיס את זה

 

מי רושם את המתכונים האלה , למה להטעות אנשים .זה לא רוטבפלפלת

ולא צימיצורי , רוטב פלפלת חובה ציר בקר ושמנת מתוקה , צימיצורי חובה חומץ.

מי רושם את המתכונים האלה , למה להטעות אנשים .זה לא רוטבפלפלת

ולא צימיצורי , רוטב פלפלת חובה ציר בקר ושמנת מתוקה , צימיצורי חובה חומץ.

כתוב ברוטב צ'ימיצורי שהוא כולל 1.5 כוס חומץ... חבל שאתה לא קורא עד הסוף.

אני מציע לך לשתות כוס תה עם מרווה, אולי ירדו לך העצביים....

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: emechsheleg
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר