כנפיים בנוסח תאילנדי
כנפיים בנוסח תאילנדי
חמוץ חריף מתוק,עוצמה של טעמים שמשולבים עםם ריח נהדר
ממש פיצוץ של מנה ראשונה
מוגש באהבה.
מצרכים:
1 ק"ג כנפיים
שמן לטיגון עמוק
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף
1כפית פפריקה\
2 שיניי שום כתושות
1 כפית אורגנו
מחממים את השמן בסיר עמוק
כאשר השמן רותח מכניסים את הכנפיים לטיגון עמוק כ7 דק'
במקביל בקערה בינונית מערבבים את החומרים
עד קבלת רוטב סמיך ואחיד
לאחר הטיגון מורידים את הכנפיים לנייר סופג וסופגים היטב את השמן
מיד אחד כך מניחים את הכנפיים בווק או מחבת רחבה
ומוסיפים את הרוטב שבקערה
מקפיצים כ7 דק' נוספות, ומגישים במרכז השולחן
בתאבון
מאור גנון-מנהל פורום אוכל
"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.
ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"
לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא