צליית סטייק על המנגל
פעמים רבות אני רואה את המנגליסטים "מתעללים" בסטייק,וכל שנייה הופכים אותו מצד לצד.
אבל זה מתכון ושיטה להרס הבשר האהוב הזה.
תעצמו עיניים ותחשבו שאתם בערב אינטימי עם בן/בת הזוג... "משחק מקדים".
כמו שבת הזוג רוצה טיפול עדין וחימום טוב עד הופעת "הנוזלים",ואז אפשר להפוך......
- כשהסטייק הפוך,לחכות כמה דקות בסבלנות עד שהצד השני יתחמם גם כן,בעדינות,לא להתפרע.
- מי שלא אוהב את הסטייק שלו שהוא רווי נוזלים יתר על המידה,אפשר לחתוך אותו קצת עם סכין.
- לאלה שבכל זאת חסרי סבלנות ורוצים סטייק עתיר נוזלים ומדמם קצת... אז הסטייק צריך להיצלות מספר דקות מצומצם בכל צד בלי לחתוך עם סכין.
- ואם אתם נמנים עם הסטייק המבושל מאוד,ועדיין עסיסי,צליית הבשר תהייה יותר ארוכה,עומק החיתוך בבשר יהיה קצת יותר עמוק.
אם תגזימו עם חיתוך הסטייק ותשאירו אותו הרבה זמן על המנגל,אז תקבלו בשר יבש ולא לעיס ומיובש....
ולסיום:כמו ברגע הכי אינטימי שלכם עם בן/בת הזוג,ללעוס לאט ולא "לבלוע" מהר,כמה שיותר עסיסי,הכניסה תהיה יותר עדינה.
וכמובן לפתוח בקבוק יין (רצוי אדום חצי יבש).
בתיאבון
- גבר נרדף הקיסר,באתי ראיתי ניצחתי.
- ירושלים בירת ישראל לנצח.
- כולנו מתנחלים.