לדפנה כהן - לחם ממולא בשר טחון,ירקות וצנוברים.

מרשים מאוד. ולא מסובך.. בדיוק מה שרציתי. תודה רבה רבה. שאלה: מוציאים את התוך מתוך אחד הקצוות ( ''נשיקה'' )או מצד הלחם?

תודה

דפנה

חותכים את הנשיקה ומוציאים את הלבן של הלחם ,חשוב לדחוס בהרבה בשר שלא יתפרק בחיתוך

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

וואוו זה נראה טוב!!!!!

emo_45.png

לעוד הורדות ומדריכים לפוטושופ כנסו:
אתר: pohotoshop 4U

YouTube

פייסבוק

זה היה במאסטר שף עונה ראשונה מנת חצי גמר אלקנה הכין...

גם את הביצה מטגנים.?  איך מדפיסים?

גם את הביצה מטגנים.?  איך מדפיסים?

גם את הביצה מטגנים.?  איך מדפיסים?

את הביצה מורחים מעל הלחם ומכניסים לתנור.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

איזה סוג של לחם צריך?
 

 

איזה סוג של לחם צריך?
 

 

כיכר לחם אחיד לא פרוס כמובן.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

שלום לכולם, אני מחפש את המתכון של הלחם ממולא בבשר טחון, איפה הוא???

תודה

שלופ לך

 

יש בפורום אצל משה הא הכיםן את המתכון הזה. תחפש בפורום.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר