מאפה בטטות מעולה

מאפה בטטות מעולה

מאפה בטטות ותפוחי אדמה עם פרמזן ושמן אבוקדו

מרכיבים:
4 תפוחי אדמה בינונים
4 בטטות
1 כף עלי טימין
2 שקיות גבינת פרמזן מגוררת
2 בצלים פרוסים דק
1 מיכל שמנת מתוקה
™Avocadoil

מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מחמים תנור ל-180 מעלות.
מחממים מחבת ,יוצקים שליש כוס שמן אבוקדו ומטגנים בצלים עד שמזהיבים.
שוטפים, קולפים ופורסים את תפוחי האדמה והבטטות דק ככל הנתן ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל, שקית פרמזן אחת.
מתבלים במלח, פלפל ועלי הטימין ומערבבים היטב.
משמנים תבנית אפייה בשמן אבוקדו ןמסדרים את הבטטות ותפוחי האדמה בשכבות
(לסובלנים שביננו: ניתן לסדר שכבות של בטטה לחוד ותפוחי אדמה לחוד).
יוצקים שמנת מתוקה ,מפזרים שקית נוספת של גבינת פרזן מעל.
מכסים בנייר כסף ומעברים לתנור לאפיה לכשעה.
מסירים את נייר האפייה ואופים עד להזהבה.
 
למתכונים נוספים    http://bit.ly/RGURcT
 

 

עמית עוזר לכם לבשל :)


 

מאפה הבטטות צריך להיות מעולה. אני מתכוונת לנסות.

יום נפלא לכולם !!!

emo_92.pngemo_92.pngemo_92.pngemo_92.pngemo_92.png

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר