עוגות שמרים

עוגות שמרים

אני אופה עוגות שמרים וחלות לשבת .לא פוחדת להתעסק עם שמרים .יש לי בעיה  , הקרום של עוגות השמרים יוצא קשה ויבש מאוד.כשאני מורחת ביצה ,יוצא שחום וקשה וגם בלי ביצה יוצא קשה . מה לעשות כדי שהקרום ייצא רך ולא קשה ? תודה !

צילה שלום

מצורף לינק שבו מאמר עם טיפים,סוגיות ובעיות הקשורות להכנת עוגת שמרים

הבעיה שלך מוזכרת במאמר,כמו כן גם הפתרון

מקווה שעזרתי

http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/SOS/Article-6a58a0348a09f21006.htm

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר