רולדה במילוי לבחירה

החומרים לבצק:

3 כוסות קמח תופח

1 מרגרינה או חמאה רכה

1 שמנת רגילה או אשל

1 חלמון ביצה

 

 

החומרים למילוי:

ריבת פובידל או שוקולד למריחה או ממרח תמרים

אגוזי מלך קצוצים

למילוי הריבה אני אוהבת להוסיף תפוח עץ מקולף וחתוך

 

אופן ההכנה:

 לחמם תנור לחום של 170 מעלות.

לערבב את החומרים לבצק אחיד

לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך שעה

בתום השעה , לחלק את הבצק ל4 חלקים,

על משטח מקומח מעט לרדד כל אחד

מארבעת החלקים

למרוח עליו את המילוי האהוב

ולגלגל לרולדה.

להניח את 4 הרולדות על תבנית

מרופדת בנייר אפיה , למרוח על הרולדות את חלמון הביצה הטרוף,

להכניס התבנית לתוך תנור שחומם מראש -למשך

20-25 דקות.

להוציא את התבנית ולהמתין שהרולדות יתקררו

רק אז לחתוך לפרוסות.

 

emo_45.png

"יהודי בכל מקום יכול להתחבר לעצמה הרוחנית שבו ולגלות מחדש כוחות עצומים להתחיל מהתחלה"


שתי דקות תפילה יומית על עם ישראל והעולם כולו, התצטרפו עוד היום לפרויקט העולמי "שתי דקות תפילה" לפרטים כנסו:


http://www.2dakot.com


הצטרפו אלינו: פייסבוק  טוויטר  גוגל +


 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר