שיטה לקילוף אבוקדו

אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה אבוקדו.
ככה עם סתם מלח פלפל ולימון
או בתור סלט גוואקמולי
מעורבב עם טונה
ועוד ועוד
עונת האבוקדו הטריים עומדת להתחיל (ואל תאמינו לאבוקדו שיש בקיץ, הם בדרכ אבוקדואים ששמרו בקירור ולכן הם מתקלקלים מהר)
ולמדתי שיטה מדליקה ויעילה מאוד לקילוף אבוקדו - בלי להתלכלך, בלי שיחליק מהיד....
סרטון קצר שיסביר לכם מה לעשות
אם יש לכם עוד טיפים לגבי אבוקדו או בכלל לגבי המטבח שתפו אותי!!

http://www.youtube.com/watch?v=2kjJI4jqjbU

 

או יפההה
טיפ לאבוקדו ששמים במקרר - כדי שלא ישחיר - למרוח עם לימון או חומץ

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר