טיפים להכנת סנדוויץ לבית הספר

שנת הלימודים כבר כאן.... ובטח גם אתם כמוני מתלבטים כל יום איך לגוון לילדים את הסנדוויץ.
עם השנים למדתי כמה טריקים שעוזרים לי.
אני לא מאלו ששולחת את הילדים עם ממרח שוקולד למרות שהם מתעקשים.
אחת לכמה זמן - אני מצפרת בסנדויץ כזה בימי שישי.
והטיפים:
1. עדיף להשתמש בלחם או לחמניות מקמח מלא עם סיבים תזונתיים - משביע לאורך זמן
2. במידה ושמים ממרח כלשהו - גבינה, חומוס, מיונז - לשים שכבה נדיבה - כי חלק מהממרח נספג בלחם
3. השתדלו לא לעשות כריכים עם ביצה - זה מסריח את התיק אחכ לשבועות
4. במידה ומכניסים עגבניה לכריך - לא להניח אותה ישירות על הלחם - אלא בין שני פרוסות של פסטרמה או גבינה צהובה. אחרת הלחם ירטב ויהיה מגעיל לאכול אותו
5. תקשיבו לילדים שלכם ותראו מה הם באמת אוהבים לאכול. חבל שהכריך יגיע לפח
.
יש לכם עוד טיפים?
אשמח גם לקבל כמה הצעות לסנדוויצים טעימים במיוחד

הכי יאמי זה עם שוקולד ובננה....
קצת מזיק וקצת בריא
כדאי לנסות

אישתי שתחיה היתה אחראית על זה

אישתי שתחיה היתה אחראית על זה

אשמח מאד אם תעלי לאתר שלי טיפים ומתכונים, כמובן שהכל יעלה בשמך המלא אם את חפצה בכך.

כמו כן יש אפשרות לזכות בארוחה במסעדה יוקרתית.

אשמח לשיתוף פעולה, שבוע טוב.

יניב 





http://www.matkonil.com/p/blog-page_5489.html

לינק לאתר בברכה יניב





עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר