לשבת - תבשיל מרוקאי בשר ראש ערמונים שווה

מצרכים קילו בשר ראש ערמונים שקית אחת 4 שיני שום פלפלים אדומים יבשים חריפים ומתוקים.....את החריפות של המתכון תקבעו ע"פ כמות הפלפל החריף...אני מוסיף 2 שאטה כוסברה קצוצה תבלינים 2 כפות פפריקה מתוקה, כפית כמון, כף שמן זית, פלפל שחור ומעט פלפל סודני כתוש.....ומלח כמובן (בעדינות) לעסק.....להרתיח את הבשר ולהרחיק קצף ושומנים..............לאחר בישול של שעה נצנן את הבשר ונחתוך לקוביות (לשמור את הנוזל המים שהבשר התבשל בו) בסיר נפרד עם מעט שמן זית לקלות את התבלינים על מנת "שיפתחו"........לסנן ולהוסיף את הנוזל לשים את הערמונים להוסיף את הבשר לבשל כשעה על אש נמוכה. לקראת ההגשה לפזר כוסברה .......מתאים לצד תבשיל של אורז קוסקוס או כמנה לכל דבר כמובן להשלמת המנה נגיש לחם פרנה חם.

מתכון מעניין מאוד

וואוו... איזה חומרים! שילוב מעורר תיאבון
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר