אתה יודע כמה פעמים הכנתי וזרקתי..
ןכל פעם נשבעתי שלא אכין.
אשמח שתעביר מתכון לפיו אתה מכין
כי עם הקרואסונים היה אותו סיפור
ובזכותך הצלחתי. נתת מתכון עם הסברים
מפורטים ואמיתיים ויצא לעילה. תודה רבה רבה
וחג שמח
גם אני זרקתי(לא מעט), טעויות הן חלק בלתי נמנע מלמידה
אני אתן לך את הקישור לדף של המתכון+וידאו:
מקרון שוקולד-קסיס של פייר הרמה
הוא מרכיב את המקרון משני סוגים, מקרון קסיס(מקרון+צבע מאכל) ומקרון שוקולד(נעשה עם שוקולד טהור 100% מוצקי קקאו ללא תוספת סוכר, בצרפתית: pâte de cacao, בתרגום מילולי:"מסת קקאו"), אני הרכבתי רק מסוג אחד שזה מקרון+צבע מאכל סגול.
אולי בעתיד, יהיה לי כוח להכין מתכון מפורט ומדוקדק על ההכנה.
גם אני זרקתי(לא מעט), טעויות הן חלק בלתי נמנע מלמידה
אני אתן לך את הקישור לדף של המתכון+וידאו:
מקרון שוקולד-קסיס של פייר הרמה
הוא מרכיב את המקרון משני סוגים, מקרון קסיס(מקרון+צבע מאכל) ומקרון שוקולד(נעשה עם שוקולד טהור 100% מוצקי קקאו ללא תוספת סוכר, בצרפתית: pâte de cacao, בתרגום מילולי:"מסת קקאו"), אני הרכבתי רק מסוג אחד שזה מקרון+צבע מאכל סגול.
אולי בעתיד, יהיה לי כוח להכין מתכון מפורט ומדוקדק על ההכנה.
תודה על הקישור לא מבינה מילה בצרפתית. אשמח אם תתרגם