צריך מעט הכוונה...

צריך מעט הכוונה...

היי לכולם, אני מחפש מתכון עוגת חלבה קל ושלא לוקח הרבה זמן. העוגה מיועדת להיות קינוח במסיבה אצל חברים כך שהיא צריכה להיות גם קלילה ואוורירית... בנוסף, איך הייתם ממליצים לי להכין סלט בריאות עבור משפחתי היקרה? מה הייתם זורקים פנימה?

אם כבר באוכל בריא עסקינן...

היי אבא יקר, ראשית סחטיין על הדאגה. לגבי סלט הבריאות אני מצרף לך למטה אתר עם מתכון קליל ופשוט לסלט בריאות למרות שלדעתי זה הדבר האחרון שצריך מתכון בשבילו... לעומת זאת, אם תהפוך את הסלט הזה לתוספת ותכין למנה עיקרית מתכון שוק טלה או צלעות בייבי טלה, תפנק אותם הרבה יותר בארוחה עם מרכיבים משובחים וטריים מכל קשת אבות המזון.

לגבי עוגת החלווה בטח יש יותר טובים מימני אני העזור לך בסלט הבריאות

המצרכים ל-4 נפשות 1 ראש חסה ערבית או אחרת 1/2 שקית מיקס עלים 2 עגבניות 1 בצל אדום 3 מלפפונים 1 פלפל אדום 8 צנוניות 1/4 כרוב אדום או ירוק חופן גרעיני דלעת חופן גרעיני חמניות מיץ מלימון וחצי 1/4 כוס שמן זית או אבוקדו 1 כפית מלח אופן ההכנה: לחתוך את הירקות לתוך קערה ולהוסיף את התבלינים שדרוגים נוספים לסלט לערבב לתוך הסלט חציל קלוי קוביות אבוקדו פלפל צ'ילי קצוץ מעט טבסקו רוטב לסלט 1 כף חרדל דיג'ון מיץ מני לימונים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1/4 כוס שמן זית לערבב הכל יחד בצנצנת ולצקת על הסלט לפני ההגשה מקווה שעזרתי

אם כבר באוכל בריא עסקינן...

היי אבא יקר, ראשית סחטיין על הדאגה. לגבי סלט הבריאות אני מצרף לך למטה אתר עם מתכון קליל ופשוט לסלט בריאות למרות שלדעתי זה הדבר האחרון שצריך מתכון בשבילו... לעומת זאת, אם תהפוך את הסלט הזה לתוספת ותכין למנה עיקרית מתכון שוק טלה או צלעות בייבי טלה, תפנק אותם הרבה יותר בארוחה עם מרכיבים משובחים וטריים מכל קשת אבות המזון.

אני השמח שבמקום רק קישור למתכונים חכתוב בפורום את המתכונים

ותצרף קישור תודה לך והמשך יום נעים

צריך מעט הכוונה...

היי לכולם, אני מחפש מתכון עוגת חלבה קל ושלא לוקח הרבה זמן. העוגה מיועדת להיות קינוח במסיבה אצל חברים כך שהיא צריכה להיות גם קלילה ואוורירית... בנוסף, איך הייתם ממליצים לי להכין סלט בריאות עבור משפחתי היקרה? מה הייתם זורקים פנימה?

בשביל מה מתכון ,אתה הרי צירפת כאן קישור למתכון לעוגת חלבה.

אני השמח שבמקום רק קישור למתכונים חכתוב בפורום את המתכונים

ותצרף קישור תודה לך והמשך יום נעים

אתם באמת לא רואים שזה מפרסם סידרתי?

במקום למחוק את ההודעות אתם עונים לו/ה.

צריך מעט הכוונה...

היי לכולם, אני מחפש מתכון עוגת חלבה קל ושלא לוקח הרבה זמן. העוגה מיועדת להיות קינוח במסיבה אצל חברים כך שהיא צריכה להיות גם קלילה ואוורירית... בנוסף, איך הייתם ממליצים לי להכין סלט בריאות עבור משפחתי היקרה? מה הייתם זורקים פנימה?

עוגת חלבה של יעל מוינה....

הכנתי בזמנו - יצאה טובה מאוד. כתבתי שמומלץ להכין כמות כפולה. במקום קוקוס אפשר לשים שקדים טחונים. תבנית מלבנית 30*27 או עגולה בקוטר 28. לערבב מרגרינה + סוכר במיקסר, להוסיף חלמונים ובסוף קמח. אלו היו ההערות שלי שרשמתי על הדף המודפס. המתכון בקישור ומנסה להעתיק לכאן: נושא : עוגת חלבה של יעל מוינה שולח : שרי תאריך כתיבה : 08/01/2003 10:30:16 חבילה קמח תופח (350 גרם) חבילה מרגרינה 4 חלמונים 1/2 כוס סוכר ללוש לבצק אחיד, לשטח בתבנית משומנת. מילוי: 4 כפות קקאו 4 כפות סוכר 4 כפות מים 200 גרם חלבה להכניס לסיר ולהמיס על אש קטנה, כשנמס להוסיף 100 גרם מרגרינה. (אני הכפלתי את הכמויות של המילוי, וממליצה להכפיל) לצקת את הקרם על הבצק. להקציף 4 חלבונים עם1/2 כוס סוכר, ולהוסיף לקצף, בבחישה ידנית, חצי כוס קוקוס. לאפות בחום בינוני כ-3/4 שעה. מקור המתכון: אמא שלי מקור המתכון : יעל מוינה בהצלחה! רעיה

ועוד מתכון שמצאתי ....

מצטערת לא שמתי לב שהיה מצורף דף נוסף. בקישור וגם כאן: נושא : עוגת חלבה, נמצאת אי שם בפורום הישן שולח : אתי1 תאריך כתיבה : 28/01/2003 19:38:24 תאריך: 25 במאי 2000 מאת: אתי 1 עוגת חלבה ואגוזי לוז חומרים: תבנית מוארכת נייר אפייה שלם קערה גדולה 200 גרם חלבה מפוררת בידים 200 גרם אגוזי לוז 200 גרם צימוקים 6 כפות סוכר חום 6 כפות קמח מלא 2 ביצים אופן הכנה: מערבבים בקערה יחד את החלבה האגוזים ,הצמוקים, הסוכר והקמח. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מרפדים תבנית מוארכת בנייר אפיה כאשר משאירים שולים לכיסוי העוגה. יוצקים לתבנית את התערובת ומישרים בעזרת כף. מכניסים לתנור מחומם בטמפרטורה של 180 מעלות, אופים בין 40 ל-60 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מוציאים מהתנור כאשר העוגה קריספית בחלקה העליון. מצננים בתוך התבנית לטמפרטורת החדר. פורסים עם סכין חד לפרוסות בעובי ½ ס"מ. מקפיאים בדיפ פריזר לשעתיים לפחות, מוציאים ופורסים שוב לפרוסות בעובי ½ ס"מ. (בהקפאה החריצים נסגרים אבל כך קל יותר לחתוך את אגוזי הלוז.) אפשר לחתוך לאחר ההקפאה בסכין חשמלית. למהדרים, אפשר לאפות בתבנית מוארכת (כמו לבבקה) כאשר הופכים יוצא יפה יותר. אפשר לקשט כל פרוסה בגלידת פיסטוק מעוטרת עם פרי ירוק או פיסטוק או אגוז או כל קישוט אחר. בתיאבון

אתם באמת לא רואים שזה מפרסם סידרתי?

במקום למחוק את ההודעות אתם עונים לו/ה.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר