הלשיקה של הלחם!!

הלשיקה של הלחם!!

מה עושים איתה?! אני גרה בקומונה עם עוד 17 חבר'ה. יש לנו מלא מלא מלא לחם וקורה שהוא נגמר ואף אחד לא רוצה להכין כריך או לחם מטוגן עם הלשיקה... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות איתן? כל הצעה תתקבל בברכה -מי שיעזור יהיה הגיבור שלנו

לייבש ולטחון לפירורי לחם.....

לתת נשיקה ללשיקה .....

קרוטונים!!!!

לחתוך לקוביות קטנות, לערבב בקערה עם המון שמן זית, מלח ופלפל שחור, לפרוס על תבנית מרופדת בנייר אפייה (עדיפות לשכבה אחת) לייבש בתנור בחום בינוני-נמוך עד שמשחימים. כמה שזה טעים!!!!! אני אוכלת את זה בתור חטיף. כמובן שזה מעולה במיוחד עם סלט ירקות טרי או מרק! נ.ב אם נמאס מהקרוטונים אפשר לטחון אותם בפולסים בפוד-פרוססור והנה לכם פירורי לחם מצויינים.

האנגלים עושים "פודינג" לחם

זה בעצם פשטידה שהמרכיב המרכזי שלה הוא לחם וביצים אפשר לטחון ו"לנפח" קציצות (חלק מהתערובת) - בעיתות חרום יש אפשרות לשמור בהקפאה ואחרי שיש כמות מספקת לאפות בתוך הקעריות של הנשיקות בלילה של ביצים ותבלינים/פטריות/בצל - כמו צלוחיות אפשר למעוך בטוסטר עם גבינצ על הפרוסה הקרובה.. וגם פרנצ'-טוסט מלחם הוא די טעים אם הוא מושרה יותר זמן - לא מוכרחים חלה
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: pilpele22
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר